ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
45 Audi A8 και Α6, καθώς και 24 Audi: A1, A3 Sportback, A4 και Α5 παραχωρήθηκαν από την Kosmocar Α.Ε.- Audi στο υπουργείο Εξωτερικών, για τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

45 Audi A8 και Α6, καθώς και 24 Audi: A1, A3 Sportback, A4 και Α5 παραχωρήθηκαν από την Kosmocar Α.Ε.- Audi στο υπουργείο Εξωτερικών, για τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Η Audi χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε

2.350 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2014)

Σε ειδική εκδήλωση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος ευχαρίστησε την Κosmocar – Audi για τη χορηγία και την υποστήριξή της στην Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της ελληνικής κυβέρνησης προς τους επιχειρηματικούς ομίλους, στους οποίους συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός η Κosmocar - Audi, για την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του θεσμού των χορηγιών.«Κερδίσαμε τις πρώτες εντυπώσεις. Η τελετή έναρξης νομίζω ότι έδωσε το μέτρο και τις αναλογίες της Ελληνικής Προεδρίας. Τώρα που τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται η αξία των χορηγιών», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας για να έχουμε μια επιτυχημένη ελληνική προεδρία», επισήμανε ο κ. Στήβεν Σίρτης, Γενικός Διευθυντής Kosmocar, της εταιρείας - μεγάλου χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στον τομέα των μετακινήσεων.Σημειώνουμε, τέλος, ότι 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi A8 και Α6, καθώς και υποστηρικτικός στόλος 24 οχημάτων Audi ανάμεσα στα οποία τα μοντέλα Audi A1, Audi A3 Sportback, Audi A4 και Α5 παραχωρήθηκαν από την Kosmocar Α.Ε.- Audi στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Leasing