Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η Lego έφτιαξε μια McLaren P1 που μπορούν να αγοράσουν όλοι

1.809 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2024)
Η Lego έφτιαξε μια McLaren P1 που μπορούν να αγοράσουν όλοι
3 Φωτογραφίες »

- Κοστίζει πάνω από 400 ευρώ
- Είναι πιστό αντίγραφο της πραγματικής
- Αποτελεί κομμάτι συγκεκριμένης σειράς της Lego

Κοστίζει πάνω από 400 ευρώ

Η Lego κατάφερε να εντυπωσιάσει ξανά, δημιουργώντας σε σετ μια, πλήρως λεπτομερής McLaren P1. Η εταιρεία δημιούργησε ένα αντίγραφο του θρυλικού υβριδικού hypercar της McLaren σε κλίμακα 1:8, το οποίο και έρχεται σε 3.893 κομμάτια. Βέβαια τέτοια είδους λεπτομέρεια δεν θα σου έρθει φθηνά, αφού κοστίζει 449 δολάρια ή 414 ευρώ.

Είναι πιστό αντίγραφο της πραγματικής McLaren P1

Τα 3.893 κομμάτια δίνουν την δυνατότητα στους λάτρεις του αυτοκινήτου να φτιάξουν όλα τα μέρη της P1 με κάθε λεπτομέρεια. Το μοντέλο της Lego έχει πόρτες που ανοίγουν κάθετα όπως αυτές της πραγματικής P1 και λειτουργική ανάρτηση, η οποία μπορεί να χαμηλώνει το αμάξωμα ή να το ψηλώνει αναλόγως με τα γούστα του αγοραστή. Τέλος, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο πίσω μέρος βρίσκεται ένας 3,8 λτ. V8 με εμφάνιση ολόιδια με αυτή που θα δούμε σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Οι σχεδιαστές της Lego συνεργάστηκαν με τη McLaren για όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης απόχρωσης του κίτρινου για τα τουβλάκια.

Αποτελεί κομμάτι συγκεκριμένης σειράς της Lego

Η Lego McLaren P1 έρχεται ως κομμάτι της σειράς Lego Technic Ultimate Car Concept Series, που περιλαμβάνει επίσης τις Bugatti Chiron, Lamborghini Sian και Ferrari Daytona SP3. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Autotriti.gr
Autotriti.gr