ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πηγή έμπνευσης στάθηκε το hypercar της Mercedes, Project One, για να κατασκευαστεί ένα νέο σκάφος.

Η Project One της Mercedes σε σκάφος

1.980 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2018)

Πηγή έμπνευσης στάθηκε το hypercar της Mercedes, Project One, για να κατασκευαστεί ένα νέο σκάφος.

Συγκεκριμένα η Mercedes και η Cigarette Racing συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα νέο σκάφος που αντλεί έμπνευση από το Project One και αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Miami Boat Show στις 15 Φεβρουαρίου.
 
Το Cigarette Racing 515 Project One είναι ένα ταχύπλοο υψηλών επιδόσεων, το οποίο διαθέτει μια δίχρωμη εξωτερική εικόνα, με το πλαϊνό του μέρος να κοσμείται από το λογότυπο της AMG.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το 515 Project One δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cigarette Racing αντλεί έμπνευση από την Mercedes-AMG για να κατασκευάσει ταχύπλοα. Πιο αναλυτικά το 2014, η εταιρεία εισήγαγε το 50 Vision GT Concept που επηρεάστηκε σχεδιαστικά από το μοντέλο της Mercedes, Vision Gran Turismo, ενώ δύο χρόνια αργότερα είδαμε το 41 SD GT3 το οποίο επηρεάστηκε από το αγωνιστικό αυτοκίνητο AMG GT3. Πέρυσι η Mercedes AMG GT R ήταν πηγή έμπνευσης για να δει το φως της δημοσιότητας το σκάφος Marauder AMG.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το Project One της Mercedes είναι ένα υβριδικό μοντέλο το οποίο έχει συνδυαστική ισχύ μεγαλύτερη των 1.000 ίππων φτάνοντας από στάση τα 200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα.

Hyundai
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI