ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την επανεμφάνιση της Mercedes R63 εμπνεύστηκε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Oι κομψοί εμπρόσθιοι LED προβολείς κάνουν την εμφάνισή τους, με το υπόλοιπο αμάξωμα να διατηρείται στο πλαίσιο της R63.

Δεν θα ήταν παράλογο κάτω από το καπό να βρίσκονταν ο V8 4.0 λίτρων της GLC63.

Η «αναγέννηση» της R63

1.732 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Την επανεμφάνιση της Mercedes R63 εμπνεύστηκε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο οποίος έκανε την σκέψη του πράξη, αναγεννώντας από τις στάχτες του το γερμανικό μοντέλο, η παραγωγή του οποίου τερματίστηκε το 2007.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από τη στιγμή που η παραγωγή της Mercedes R63 σταμάτησε, για να ακολουθήσει το τέλος ολόκληρης της R-Class το 2015, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Aksyonov Nikita να παρουσιάσει ψηφιακά μία σύγχρονη Mercedes-Benz R-Class.
 
Εμπνευσμένο σχεδιαστικά από την νέα CLS, τόσο στην μπροστινή πρόσοψη όσο και στον πίσω προφυλακτήρα, ο καλλιτέχνης έχει καταφέρει να διατηρήσει τη συνολική εμφάνιση της εργοστασιακής R63, ισορροπώντας έτσι μεταξύ της νέας και της παλιότερης σχεδιαστικής γραμμής της εταιρείας.
Όπως μπορούμε να δούμε πιο αναλυτικά, οι κομψοί εμπρόσθιοι LED προβολείς κάνουν την εμφάνισή τους, με το υπόλοιπο αμάξωμα να διατηρείται στο πλαίσιο της R63, σε αντίθεση με τους τροχούς, που θυμίζουν αυτούς της CLA 45.
 
Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχει καμία πληροφορία από τον Aksyonov Nikita, για το τι κινητήρα θα μπορούσε να έχει, αλλά δεν θα ήταν παράλογο κάτω από το καπό να βρίσκονταν ο V8 4.0 λίτρων της GLC63, ο οποίος στην πιο ισχυρή του έκδοση παράγει 510 ίππους και 699 Nm ροπή.  

Leasing
Leasing