Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Εγγύηση στις Plug-in Ferrari καλύπτει 2 αλλαγές μπαταρίας

 Σχολιάστε 
1.524 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2024)
Εγγύηση στις Plug-in Ferrari καλύπτει 2 αλλαγές μπαταρίας
3 Φωτογραφίες »

- Αλλαγή της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος στα 8 ή 16 χρόνια
- Η μπαταρία θα αντικατασταθεί με πιο προηγμένη μπαταρία, εάν έχει υπάρξει
- Πρέπει να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης
- Η εγγύηση μεταφέρεται σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου

Αλλαγή της μπαταρίας στα 8 ή 16 χρόνια

Τη δυνατότητα να αλλάξουν όχι μία αλλά δύο φορές τις μπαταρίες των Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων τους, δίνει στους ιδιοκτήτες Ferrari το νέο πρόγραμμα εκτεταμένης εγγύησης της ιταλικής μάρκας.

Όπως είναι γνωστό τα Plug-in υβριδικά υπόσχονται να προσφέρουν τα οφέλη των δύο κόσμων (βενζίνης και ηλεκτροκίνησης), ωστόσο για να ισχύει αυτό σημαίνει πως η μπαταρία του PHEV συστήματος θα πρέπει να είναι φορτισμένη και φυσικά σε καλή κατάκτηση. Θέλοντας λοιπόν να φροντίσει τους πελάτες της, η Ferrari μέσω του νέου προγράμματος επέκτασης εγγύησης, επιτρέπει στους  ιδιοκτήτες των Plug-in υβριδικών να επιλέξουν την αντικατάσταση της μπαταρίας στο 8ο και 16ο έτος ιδιοκτησίας τους, δωρεάν.

Για τις υβριδικές Ferrari

Αν και τα ποσά για την αντικατάσταση μίας μπαταρίας Plug-in υβριδικού αυτοκινήτου ποικίλουν ανάλογα με το αυτοκίνητο και τη μάρκα, δεν είναι μυστικό πως πρόκειται για μία κοστοβόρα διαδικασία στο σύνολο της για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται να πληρώσει πολλές χιλιάδες ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που μιλάμε για Ferrari είναι φυσικό το ποσό να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που η μάρκα ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα εκτεταμένης εγγύησης με δύο διαφορετικά πακέτα. Αυτά αφορούν τα plug-in υβριδικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των SF90 Stradale, SF90 Spider, SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider, 296 GTB και 296 GTS.

Δύο πακέτα επέκτασης της εγγύησης σε 8 ή 16 χρόνια

Έχοντας την επωνυμία Warranty Extension Hybrid και Power Hybrid, τα δύο πακέτα στοχεύουν να ικανοποιήσουν όσους επιθυμούν να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση τις υβριδικές σπορ Ferrari παρά την πάροδο του χρόνου. Η εταιρεία δεν ανέφερε τιμολόγηση, αλλά είπε ότι όσοι επιλέξουν το πρόγραμμα Warranty Extension Hybrid και θα επεκτείνουν την εγγύηση μέχρι το όγδοο έτος ιδιοκτησίας, θα αντικαταστήσουν το πακέτο μπαταριών  χωρίς επιπλέον κόστος.

Το πρόγραμμα Power Hybrid απευθύνεται σε μακροχρόνιους ιδιοκτήτες και επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα κύρια εξαρτήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το υβριδικό σύστημα, από το έτος 8 έως το έτος 16. Σε αυτό και πάλι προβλέπει την αντικατάσταση, χωρίς επιπλέον κόστος, της μπαταρίας.

Η μπαταρία θα αντικατασταθεί με πιο προηγμένη μπαταρία

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, στο οποίο στέκεται η Ferrari, είναι πως σε περίπτωση μελλοντικών εξελίξεων στην τεχνολογία μπαταριών, η νέα μπαταρία που θα τοποθετηθεί θα είναι πολύ πιο σύγχρονη και προηγμένη από αυτή που θα αντικαταστήσει. Αυτό υπόσχεται τουλάχιστον την εξασφάλιση της ίδιας απόδοσης με την αρχική μπαταρία, αν και η λογική λέει πως οι νέες μπαταρίες θα είναι ακόμα καλύτερες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PARTNER VS KANGOO
test center