Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θα έχει λίγο μικρότερο μεταξόνιο από την Urus.

Θα έχει λίγο μικρότερο μεταξόνιο από την Urus.

H κινέζικη Urus!

3.450 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Μια εταιρεία από την Κίνα αποφάσισε να κατασκευάσει την δική της Urus παίρνοντας αποδεδειγμένα αρκετή έμπνευση από το Super SUV της Lamborghini.

Η Lamborghini Urus εξέπληξε τον κόσμο της αυτοκίνησης δημιουργώντας στην ουσία μια νέα κατηγορία Super SUV, χάρη στο 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο, που αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής και επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δλ., με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται σε 306 χλμ./ώρα.

Οι παραπάνω επιδόσεις και η κοφτερή σχεδιαστική ταυτότητα της Urus φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από μια κινέζικη εταιρεία με την ονομασία Huansu Auto, καθώς έγινε γνωστό πως σύντομα θα είναι σε θέση να κατασκευάσει ένα πιστό αντίγραφο του SUV της Lamborghini σε συνεργασία με την Beiqi Yinxiang Automobile, που και αυτή με την σειρά της είναι αποτέλεσμα της συνεργασία των κινεζικών εταιρειών BAIC και Yinxiang Motorcycle Group.
 
Το κινέζικο αντίγραφο θα είναι το πρώτο μιας σειράς μοντέλων που θα έχουν την κωδική ονομασία Χ-Series ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι, αν και θα έχει λίγο μικρότερο μεταξόνιο από την Urus, θα έχει χώρο τόσο για πέντε όσο και για επτά επιβάτες.

Η ισχύς φυσικά δεν θα μπορέσει σε καμιά περίπτωση να φτάσει αυτή της Urus, καθώς το 2λιτρο turbo μοτέρ αποδίδει μονάχα 195 άλογα. Το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει στις 6 Ιουνίου με τις τιμές να υπολογίζεται πως θα ξεκινούν από 12.800 ευρώ.
 

Mercedes
Autotriti.gr