Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Renault σκέφτεται ήδη μια νέα γενιά του Megane RS.

Ηλεκτροκίνητο το επόμενο Megane RS

2.558 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2017)

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Renault σκέφτεται ήδη μια νέα γενιά του Megane RS.

Αυτή η είδηση προέκυψε μετά από δηλώσεις του επικεφαλής της Renault sport, Patrice Ratti, ο οποίος κατά την παρουσία του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ότι στο μέλλον όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας θα έχουν ένα επίπεδο ηλεκτροκίνησης.
 
«Όλα τα μελλοντικά αυτοκίνητα της Renault θα λάβουν ένα επίπεδο ηλεκτροκίνησης. Έτσι, είναι ίσως το τελευταίο Megane RS που προσφέρει ένα κλασικό βενζινοκινητήρα» δήλωσε αρχικά ο Ratti και συνέχισε διευκρινίζοντας «Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η επόμενη γενιά θα έχει τόσο κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο και ηλεκτροκινητήρα, επειδή υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες και η ήπια υβριδική τεχνολογία είναι μία από αυτές».
Η ήπια υβριδική τεχνολογία ανακτά ένα μέρος της χαμένης ενέργειας και την χρησιμοποιεί ως πρόσθετη δύναμη κάνοντας το αυτοκίνητο πιο ισχυρό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Ratti επιβεβαίωσε πως στο τέλος του επόμενου έτους αναμένεται να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Megane RS, η οποία θα κατασκευαστεί με σκοπό να κατακτήσει το ρεκόρ πίστας του Nurburgring, στην κατηγορία των μπροστοκίνητων αυτοκινήτων.    

Mercedes
OPEL