Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το Hyundai Prophecy concept.

Hyundai: Μόνο ηλεκτρικά από το 2035!

3.495 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2021)

Η Hyundai γίνεται μια ακόμη μάρκα που είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της την βενζίνη και το diesel και να εστιάσει αποκλειστικά πάνω στην ηλεκτροκίνηση.

H Hyundai γίνεται ακόμη μια εταιρεία που ανακοινώνει ότι θα σταματήσει να διαθέτει στην αγορά αυτοκίνητα βενζίνης και diesel. Συγκεκριμένα, η μάρκα έκανε γνωστό πως, από το 2035, θα σταματήσει να πουλάει μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης σε όλη την Ευρώπη.

Το Hyundai Prophecy concept.

Το Hyundai Prophecy concept.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Κομβικός ο ρόλος της Ε.Ε.
Το γεγονός πως η Γηραιά Ήπειρος θα είναι η πρώτη αγορά που θα σταματήσει να λαμβάνει τα αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης από την Hyundai δεν αποτελεί έκπληξη, αφού οι νέοι κανονισμοί για τις εκπομπές ρύπων που ετοιμάζεται να φέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση ουσιαστικά θα αναγκάσουν τις εταιρείες να σταματήσουν να κατασκευάσουν μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel από τα μέσα της επόμενης δεκαετίας.

Oι στόχοι και οι προβλέψεις
Η ανακοίνωση της Hyundai αναφέρει επίσης πως το 2040, η κορεάτικη φίρμα θα κατασκευάζει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα για όλες τις μεγάλες αγορές του πλανήτη. Μέχρι τότε, η εταιρεία υπολογίζει πως τα ηλεκτρικά και τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν κυψέλες υδρογόνου θα αντιπροσωπεύουν το 80% των συνολικών ετήσιων πωλήσεων της. Πιο σύντομα, μέχρι το 2030, οι Κορεάτες πιστεύουν πως το αντίστοιχο ποσοστό θα φτάνει το 30%.

Τα στοιχήματα της Hyundai
Η Hyundai στηρίζει πολλά στην ηλεκτρική γκάμα αυτοκινήτων Ioniq για να αυξήσει τις πωλήσεις της στην κατηγορία. Το Ioniq 5 βρίσκεται ήδη στις αγορές, ενώ το Ioniq 6 πρόκειται να κάνει ντεμπούτο τους επόμενους μήνες. Επίσης, οι Κορεάτες θα επενδύσουν στις κυψέλες υδρογόνου με ένα νέο Nexo και ένα ολοκαίνουριο MPV το 2023. Το 2025, η Hyundai θα λανσάρει και ένα μεγάλο SUV με κυψέλες υδρογόνου.
 
Επίσημo αντίο σε βενζίνη και diesel!
Η Hyundai αφήνει πίσω της τα μοτέρ εσωτερικής καύσης και εστιάζει αποκλειστικά πάνω στην ηλεκτροκίνηση.
Συμφωνείς με την απόφαση αυτή της Hyundai; Eσύ πότε θα αρχίσει να «ψάχνεσαι» για το πρώτο σου ηλεκτρικό;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
Citroen