Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κλέφτες βενζίνης εξύβρισαν αστυνομικούς που τους έπιασαν στα πράσα

Κλέφτες βενζίνης εξύβρισαν αστυνομικούς που τους έπιασαν στα πράσα

1.341 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Τρεις συλλήψεις για κλοπή βενζίνης από παρκαρισμένο αυτοκίνητο σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Οι δράστες δεν δίστασαν να εξυβρίσουν τους αστυνομικούς.

Θράσος!

Να κλέβουν βενζίνη από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο πιάστηκαν επ αυτοφώρω τρεις ληστές στη Θεσσαλονίκη, όταν έτυχε να περνούν από το ίδιο σημείο αστυνομικοί. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ένας από αυτούς αντιστάθηκε και πάλεψε με τους αστυνομικούς, που τελικά κατάφεραν να τον βάλουν στο περιπολικό. Στο τμήμα που μεταφέρθηκαν οι δύο από τους τρεις, απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς, με την υπόθεση να περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Η πλήρης ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το περιστατικό: 
«Πλήρωμα Περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε άμεσα έπειτα από αναζητήσεις, πρώτες πρωινές ώρες της 15-12-2022 , δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 18 και 17 ετών και 27χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι στην περιοχή της Σταυρούπολης, παραβίασαν καπάκι ντεπόζιτου αυτοκινήτου και αφαίρεσαν καύσιμα. Κατά την ακινητοποίησή τους, ο 17χρονος απείλησε τους αστυνομικούς και προέβαλε αντίσταση, ενώ στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά όπου οδηγήθηκαν, ο 17χρονος και ο 18χρονος απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Skoda