Η τοποθέτηση των χειριστηρίων πάνω στην κεντρική κονσόλα είναι άριστα και ανά γκρουπ δομημένη στα μοντέλα της Opel.

Το σύστημα OnStar αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των μοντέλων της Opel. Κατά τα άλλα το σύστημα έχει φιλικό προς τον χρήστη interface και είναι γρήγορο στις εντολές του.

Opel - Φιλικό και high-tech

244.256 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Η εργονομία του συστήματος πολυμέσων δεν ανήκε στα πλεονεκτήματα των Opel των προηγούμενων γενιών, πλέον όμως ισχύει το εντελώς αντίθετο. Οι άνθρωποι της Opel άκουσαν τα παράπονά μας, τώρα ας ακούσουν τις φιλοφρονήσεις μας. 

Αρχικά, να πούμε πως η τοποθέτηση των χειριστηρίων πάνω στην κεντρική κονσόλα είναι άριστα και ανά γκρουπ δομημένη. Έπειτα η ευκρίνεια της οθόνης πολύ καλή, ενώ στα θετικά είναι η πλοήγηση σε κάθε από τα υπομενού, τόσο δηλαδή στο navi, όσο στις ρυθμίσεις του οχήματος, του ηχοσυστήματος ή του navi. Επίσης, πολύ μας αρέσει η δυνατότητα απευθείας επιλογής ενός ραδιοφωνικού σταθμού, και το μόνο που θα θέλαμε πιο εύκολο είναι η πλήρης απενεργοποίηση της οθόνης για όταν οδηγάς νύκτα. Φυσικά, το σύστημα OnStar, μέρος του συστήματος πολυμέσων, είναι κάτι που δεν συναντάς στα υπόλοιπα μοντέλα και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TI LINGLONG AGORAZO
skoda