Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Renault θα φέρει τη κορυφαία έκδοση του Megane με νέο, μικρού κυβισμού κινητήρα.

H Renault θα φέρει τη κορυφαία έκδοση του Megane με νέο, μικρού κυβισμού κινητήρα.

Downsizing στο Megane RS;

2.697 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2015)

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο διευθυντής πωλήσεων και επικοινωνίας της RenaultSport, Regis Fricotte, ο οποίος τόνισε ότι ο 2λιτρος κινητήρας βενζίνης που ενσωματώνεται τώρα στο μοντέλο δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους των εκπομπών ρύπων, αλλά και της μειωμένης κατανάλωσης.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο F4RT είναι ένας κινητήρας που δεν προσφέρεται πλέον για περαιτέρω εξέλιξη στους τομείς της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων. Ήταν ένα μοτέρ που δεν είχε τα φόντα για να προχωρήσει παρακάτω», είπε ο Fricotte.Παρόλα αυτά δεν αποκάλυψε το παραμικρό σχετικά με το νέο μοτέρ, το οποίο θα κινεί την νέα γενιά RS που θα μας έρθει το 2017. Ωστόσο δεν απέκλεισε το γεγονός πως ίσως κάτω από το καπό να τοποθετηθεί μια πιο ισχυρή έκδοση του 1,6 turbo κινητήρα που φοράει το Clio RS, αλλά και το Megane GT.Πέρα από την αλλαγή στο κινητήρα, το νέο Megane RS θα προσφέρεται ως 5θυρο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματωθεί κι ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το Μegane RS είχε πρωτολανσαριστεί με 225 ίππους, όπου με την εξέλιξη που του έγινε έφτασε έως και τους 275 ίππους. Πλέον στόχος της γαλλικής εταιρείας είναι η επόμενη γενιά RS να φτάσει τους 300 ίππους. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr