Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στις 16 Ιουνίου θα λανσαριστεί το ειδικό Megane RS Trophy, το οποίο θα προσπαθήσει να πάρει πίσω το ρεκόρ προσθιοκίνητων στο Ring.

Στις 16 Ιουνίου θα λανσαριστεί το ειδικό Megane RS Trophy, το οποίο θα προσπαθήσει να πάρει πίσω το ρεκόρ προσθιοκίνητων στο Ring.

Με στόχο το ρεκόρ στο Nurburgring

3.616 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2014)

Η Renault έχασε το ρεκόρ στο Nurburgring από τη SEAT και ετοιμάζει την «εκδίκησή» της με μια special έκδοση του Megane RS Trophy, για την οποία μας προϊδεάζει μέσω της εξάτμισης Akrapovic που θα φέρει.

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser από το πιο «σκληροπυρηνικό» Megane RS Trophy, το λανσάρισμα του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου.Η SEAT είναι προς το παρόν ο «βασιλιάς» του Nurburgring στα προσθιοκίνητα αυτοκίνητα, καθώς το Leon Cupra 280 με χρόνο 7.58.4 έκανε νέο ρεκόρ. Η Renault, η προηγούμενη κάτοχος του σχετικού ρεκόρ, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να φτιάξει ένα ειδικό μοντέλο, το οποίο θα ολοκληρώσει τον γύρο του Ring σε λιγότερο από 8 λεπτά. Οι Γάλλοι δεν αποκάλυψαν την «ταυτότητα» του οχήματος, αλλά δεν μπορεί να είναι άλλο από μία special έκδοση του Megane RS Trophy.Το εν λόγω Megane θα είναι εξοπλισμένο με μία ειδική για αυτό εξάτμιση Akrapovic, η οποία έχει κάλυμμα carbon. Αναμένεται να αναβαθμίσει ελαφρώς την ισχύ του Megane RS Trophy, το οποίο –επί της παρούσης- με έναν 2λιτρο turbo κινητήρα αποδίδει 265 ίππους και 360 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS