Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μια Porsche Cayenne που «ντριφτάρει» και καίει λάστιχα για πλάκα

(30/9/2024)
Μια Porsche Cayenne που «ντριφτάρει» και καίει λάστιχα για πλάκα
2 Φωτογραφίες »

- Porsche Cayenne του 2004 αναβαθμίστηκε, για να μπορεί να ντριφτάρει
- Φοράει ένα LS2 V8 κινητήρα 537 ίππων, ενώ έχει χαμηλώσει και κατά 17 εκατοστά
- Στο εσωτερικό έχει εξοπλιστεί με καθίσματα Bentley και ειδικό πιο ισχυρό ηχοσύστημα

Porsche Cayenne του 2004 αναβαθμίστηκε, για να μπορεί να ντριφτάρει

Κατά καιρούς έχουμε δει να κυκλοφορούν τρελά SUV στους δρόμους, με το συγκεκριμένο βέβαια να παίρνει μετάλλιο. Ο λόγος, για μια Porsche Cayenne 2004, που αναβαθμίστηκε με σκοπό να καταφέρνει να ντριφτάρει σε κάθε στροφή, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, ότι δεν είναι άνετη και για βόλτα, αφού έχει χώρο για τέσσερα άτομα και ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα.

Φοράει ένα LS2 V8 κινητήρα 537 ίππων, ενώ έχει χαμηλώσει και κατά 17 εκατοστά

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, η αναβαθμισμένη Cayenne φοράει έναν LS2 V8 τούρμπο κινητήρα με χωρητικότητα 6,0 λτ. και ισχύ 537 ίππων. Η κίνηση πηγαίνει στους πίσω τροχούς (το παλιό σύστημα τετρακίνησης δεν υπάρχει πια) μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων της BMW E92 335i, ενώ το αμάξωμα έχει χαμηλώσει κατά 17 εκατοστά. Ακόμα έχει εξοπλιστεί με νέες ζάντες 22 ιντσών και ένα ειδικό χειρόφρενο, το οποίο συνδέεται με ειδικές Wilwood δαγκάνες στους πίσω τροχούς.

Στο εσωτερικό έχει εξοπλιστεί με καθίσματα Bentley και ειδικό πιο ισχυρό ηχοσύστημα

Στο εσωτερικό η Porsche Cayenne διαθέτει χώρο γα τέσσερα άτομα, ενώ όλο το εσωτερικό περιτριγυρίζεται από ένα roll cage το οποίο δεν χαλάει τα πλαστικά του σαλονιού. Τα μπροστά καθίσματα είναι από μοντέλο της Bentley, ενώ τα πίσω είναι απλά bucket, με όλες τις θέσεις να διαθέτουν ζώνες πέντε σημείων για την ασφάλεια των επιβατών. Τέλος όταν η Porsche Cayenne δεν καίει λάστιχα, είναι κατάλληλη και για βόλτα αφού έχει εξοπλιστεί και με ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα κατά ειδική παραγγελία.
 

FORD
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO