Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 φωτογραφίες »

Νέα έκδοση Bronze του Toyota Highlander

4.908 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2021)

Μία νέα έκδοση του θηριώδους, Toyota Highlander έρχεται για να δώσει στο εντυπωσιακό crossover περισσότερο στυλ. Γνωρίστε το Toyota Highlander Bronze Edition.

Στις αρχές του χρόνου έγινε γνωστό πως το Toyota Highlander θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά την παρουσία του στην αμερικανική αγορά. Σήμερα η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη μίας νέας έκδοσης που αρχικά αφορά τις ΗΠΑ και έχει την ονομασία Bronze Edition.


Το crossover έχει τροχούς 18 ιντσών με σχέδιο πέντε ακτινών και χάλκινο φινίρισμα.

Το crossover έχει τροχούς 18 ιντσών με σχέδιο πέντε ακτινών και χάλκινο φινίρισμα.

 
Στη νέα έκδοση το 7θεσιο SUV της Toyota θα είναι διαθέσιμο τόσο με κίνηση στους μπροστά τροχούς, όσο και με τετρακίνηση, λαμβάνοντας παράλληλα πολλά μπρούτζινα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το στιλιστικό του επίπεδο. Η έκδοση Bronze διατίθεται με το αποκλειστικό χρώμα Cement grey ή το νέο χρώμα Wind Chill Pearl. Ανεξάρτητα από το εξωτερικό χρώμα, το crossover έχει τροχούς 18 ιντσών με σχέδιο πέντε ακτινών και χάλκινο φινίρισμα.     
 
Το μπρούτζινο στοιχείο περνάει και στο εσωτερικό και εντοπίζεται στις ραφές αλλά και ψηλά στις πλάτες των καθισμάτων, ενώ συνεχίζει χαμηλά στα πλαίσια των θυρών, αλλά και στα πατάκια. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το Highlander Bronze Edition θα διαθέτει μπόλικο εξοπλισμό ως στάνταρ αλλά και αρκετές τεχνολογίες.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η έκδοση δεν επηρεάζει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, με το οποίο το μοντέλο προσφέρεται και στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου κάτω από το καπό δεσπόζει ένας βενζινοκινητήρας κύκλου Atkinson 2,5 λίτρων, που υποστηρίζεται από εμπρός και πίσω ηλεκτρικούς κινητήρες, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης AWD-i και φυσικά μια μπαταρία νικελίου που είναι εγκατεστημένη κάτω από την δεύτερη σειρά των καθισμάτων. Η ισχύς ανέρχεται στους 248 ίππους. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 8,3 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ./ώρα.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η συγκεκριμένη έκδοση θα έρθει και στις αγορές της «Γηραιάς Ηπείρου» όπου προσφέρεται το Toyota Highlander.

Toyota
NISSAN