Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Δείτε φωτογραφίες έσω και έξω, του νέου Ford Expedition.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε φωτογραφίες "έσω και έξω", του νέου Ford Expedition.

Νέο Ford Expedition

4.725 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Το νέο της full-size SUV παρουσίασε επίσημα η Ford, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις εκθέσεις το φθινόπωρο και θα κυκλοφορήσει το 2018.

Η Ford προέβη στην αποκάλυψη του νέου Expedition για το έτος 2018. Πρόκειται για ένα full-size SUV το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με σωρεία τεχνολογικών βοηθημάτων και χαρακτηρίζεται από μεγάλους εσωτερικούς χώρους.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες "έσω και έξω", του νέου Ford Expedition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Συγκεκριμένα, η Ford δηλώνει ότι το νέο Expedition θα φέρει «περισσότερη τεχνολογία για την υποβοήθηση του οδηγού από κάθε άλλο SUV της αγοράς». Ανάμεσα σε αυτά τα συστήματα βρίσκει κανείς σύστημα καμερών 360 μοιρών για την υποβοήθηση της ορατότητας, ενεργή υποβοήθηση παρκαρίσματος, σύστημα διατήρησης λωρίδας, cruise control και συστήματα αποφυγής σύγκρουσης και υποβοήθησης τυφλού σημείου.
 
Ακόμη, το νέο Expedition θα είναι εξοπλισμένο με πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, ανάμεσα σε αυτές σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευών, Wi-Fi, σύστημα συγχρονισμού με iPhone και Android, ενώ θα παρέχει ακόμα ηχοσύστημα 12 ηχείων Bang & Olufsen, 4 παροχές 12 Volt, 6 θύρες USB αλλά και παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος! Στο εσωτερικό του, το Expedition θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 επιβάτες σε 3 σειρές καθισμάτων.
 
Το νέο Expedition έχει αναβαθμιστεί κατασκευαστικά, με εκτεταμένη χρήση κράματος αλουμινίου σε συνδυασμό με το ατσάλι, όντας τελικά περίπου 200 κιλά ελαφρύτερο από το απερχόμενο μοντέλο. Ο κινητήρας που θα φέρει είναι ο Ecoboost των 3,5 λίτρων με αυτόματο Start-Stop, που θα συνδυάζεται με αυτόματο σασμάν 10 σχέσεων. Το μοντέλο θα μπορεί να γίνει διαθέσιμο με ένα σύστημα έξυπνης τετρακίνησης με driving modes, ανάλογα με το έδαφος στο οποίο θα κινηθεί το μοντέλο.
 
Το νέο Expedition θα κάνει το ντεμπούτο του στις εκθέσεις αυτοκινήτου του φθινοπώρου, πριν το λανσάρισμά του την επόμενη χρονιά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Autotriti.gr