ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια νέα μονάδα συναρμολόγησης θα αποκτήσει η Mercedes στο προσεχές μέλλον.

Μια νέα μονάδα συναρμολόγησης θα αποκτήσει η Mercedes στο προσεχές μέλλον.

Mercedes: Νέο εργοστάσιο στην Ρωσία

4.443 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Επιβεβαιώνονται τελικά σενάρια που κυκλοφορούσαν επί σειρά ετών, σύμφωνα με τα οποία η Γερμανική εταιρεία θα ξεκινούσε εργασίες σε εργοστασιακή μονάδα στην Ρωσία.

Και επίσημα πλέον, ανακοινώθηκε ότι η Mercedes θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στην Ρωσία, μετά από πολλά χρόνια φημών και σεναριολογίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στην νέα παραγωγική μονάδα, η οποία θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το 2018, θα πραγματοποιείται συναρμολόγηση  των SUV μοντέλων της εταιρείας, μετά την εισαγωγή των απαραίτητων kits. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται ότι η δυναμική του εργοστασίου θα είναι περίπου 30.000 οχήματα το χρόνο.

Στην νέα μονάδα παραγωγής, η Daimler θα επενδύσει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην παρούσα φάση γίνονται διαπραγματεύσεις για την οριστικοποίηση του συμβολαίου. Ο Denis Manturov, υπουργός εμπορίου και βιομηχανίας της Ρωσίας, δήλωσε ότι η υπογραφή της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου, ενώ εκπρόσωπος της Mercedes είπε: «Είμαστε σε διάλογο με την Ρωσική κυβέρνηση και ελέγχουμε αν οι οικονομικές απαιτήσεις για την τοπική παραγωγή αυτοκινήτων, πληρούνται».

Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, η Mercedes θα είναι η τρίτη γερμανική εταιρεία που θα πραγματοποιεί συναρμολογήσεις αυτοκινήτων στην Ρωσία, με την BMW και την Audi να το πραγματοποιούν ήδη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS