ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ντεμπούτο στις 18 Οκτωβρίου για την ανανεωμένη Porsche 911 GT3

1.090 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2024)
Ντεμπούτο στις 18 Οκτωβρίου για την νέα γενιά της Porsche 911 GT3

Ντεμπούτο στις 18 Οκτωβρίου για την νέα γενιά της Porsche 911 GT3

- Θα δώσει το παρών στην εκδήλωση ο Walter Röhrl
- Με ανασχεδιασμένο μπροστά προφυλακτήρα και πολλές νέες επιλογές διαμόρφωσης
- Η Porsche υπόσχεται ότι η facelift 911 GT3 θα βελτιώσει τον χρόνο της στο Nurburgring

Η Porsche θα παρουσιάσει την ανανεωμένη 911 GT3 την ερχόμενη Παρασκευή

H Porsche ανακοίνωσε, ότι θα παρουσιάσει την ανανεωμένη 911 GT3 της 992.2 γενιάς τη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, σε μια εκδήλωση, στην οποία θα δώσουν το παρών ο πρωταθλητής του WRC Walter Röhrl, αλλά και ο οδηγός Jörg Bergmeister. Η γερμανική εταιρεία μέσως μιας μοναδικής teaser φωτογραφίας ανέφερε ότι το μοντέλο θα παρουσιαστεί σε δύο εκδοχές, την GT3 αλλά και την GT3 Touring.

Με ανασχεδιασμένο μπροστά προφυλακτήρα και πολλές νέες επιλογές διαμόρφωσης

Οι δύο εκδοχές της 911 GT3 έχουν πιαστεί αρκετές φορές να δοκιμάζονται σε πίστες. Εμφανισιακά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι το σήμα κατατεθέν της GT3 που είναι η μεγάλη σπορ αεροτομή όπως και η μικρότερη της GT3 Touring θα παραμείνουν. Ακόμα, θα διαθέτουν νέα σχεδίαση στη μπροστινή μάσκα, με νέους κάθετους αεραγωγούς στο πλάι και μεγαλύτερη γρίλια που θα βοηθήσουν στην αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, η 911 GT3 θα διαθέτει πολλές επιλογές διαμόρφωσης για τον αγοραστή, όπως νέα παλέτα χρωμάτων και επιπρόσθετες καινοτόμες τεχνολογίες.

Η Porsche υπόσχεται ότι η facelift 911 GT3 θα βελτιώσει τον χρόνο της στο Nurburgring

Η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα, με φήμες να λένε, ότι η 911 GT3 θα κρατήσει τον 4λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης Βέβαια, θα λάβει περισσότερη ισχύ από τα 510 άλογα, φτάνοντας τους 525 ίππους, όλα με σκοπό να βελτιώσει το χρόνο της στη πίστα του Nurburgring Nordschleife.

FORD
NEXEN NFERA PRIMUS