Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχεδίαση: Ένα σύγχρονο & τετραγωνισμένο SUV, με πολύ καλή αεροδυναμική

 Σχολιάστε 
47.386 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2024)
Σχεδιαστικά το Ford Explorer διαθέτει μια ρέουσα σχεδίαση, με καθαρές επιφάνειες, ελέω και αεροδυναμικών απαιτήσεων που είναι αυξημένες στα ηλεκτρικά μοντέλα.
2 Φωτογραφίες »

Σχεδιαστικά το Ford Explorer διαθέτει μια ρέουσα σχεδίαση, με καθαρές επιφάνειες, ελέω και αεροδυναμικών απαιτήσεων που είναι αυξημένες στα ηλεκτρικά μοντέλα.

Είναι γεγονός πως στις φωτογραφίες, το Ford Explorer δείχνει μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα (4.468 χλστ.). Ίσως «φταίει» η τετραγωνισμένη του σχεδίαση, που το διαφοροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το έτερο ηλεκτρικό Ford (Mustang Mach-E). Ίσως πάλι είναι η μεγάλη απόσταση από το έδαφος (19-20 εκ. αναλόγως της έκδοσης). Από κοντά, πάντως, είδαμε ένα compact οικογενειακό SUV, που «φωνάζει» την ηλεκτρική του καταγωγή, φροντίζοντας να έχει όσο το δυνατόν πιο αεροδυναμική σχεδίαση (οι ανάγκες της αυτονομίας, βλέπετε).

 
Έτσι λοιπόν, η σχεδίαση εκφράζεται σε μεγάλο βαθμό τις καθαρές, ρέουσες επιφάνειες, χωρίς μεγάλες ακμές και γωνίες. Ίδια στόχευση έχουν και οι ζάντες (19 και 20 ίντσες), οι οποίες εκτός των άλλων έχουν συγκεκριμένο design που εξασφαλίζει καλύτερη ψύξη στα φρένα. Κατά τα άλλα, θα σταθούμε στην κλειστού τύπου εμπρός μάσκα σε σχήμα «U» που δημιουργεί μια αίσθηση διευρυμένου πλάτους, στο αντίστοιχο «U» μοτίβο στην πίσω πλευρά, καθώς και στην διχρωμία στις κολώνες δίνει την αίσθηση αιωρούμενης οροφής.

Σελίδα 1Οδηγούμε το νέο Ford Explorer - Κάνει 600 χιλιόμετρα με μία φόρτιση
Σελίδα 2Σχεδίαση: Ένα σύγχρονο & τετραγωνισμένο SUV, με πολύ καλή αεροδυναμική
Σελίδα 3Εσωτερικό: Σύγχρονο & εργονομικό, έχει θήκες για να χωρέσεις τα πάντα
Σελίδα 4Κινητήρες - Μπαταρίες: Με δύο μπαταρίες & δύο ιπποδυνάμεις (για αρχή)
Σελίδα 5Στο δρόμο: «Χτισμένο» στην MEB πλατφόρμα της Volkswagen, αλλά με τιμόνι Ford
Σελίδα 6Τιμές & εξοπλισμοί: Από 39.700 ευρώ
Σελίδα 7Η γνώμη μας - Τεχνικά χαρακτηριστικά
Autotriti.gr
home pro