H φαρδιά καµπίνα, το επίπεδο πάτωµα και ο άνετος «αέρας» για τα γόνατα ευνοούν την µεταφορά ακόµη και 5 ενήλικων στο Toyota Yaris.

Στα 286 λτ. ο χώρος αποσκευών του Toyota Yaris. Το καλό είναι πως αυτή η χωρητικότητα παραµένει και στην υβριδική έκδοση χάρη στην έξυπνη τοποθέτηση των µπαταριών.

Η θέση του οδηγού είναι σχετικά ψηλή με αποτέλεσμα να έχεις καλή περιφερειακή ορατότητα προς τα έξω.

Χώροι: Καλύπτει και µια µικρή οικογένεια

125.024 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Η πρακτικότητα, η εργονοµία και η ευρυχωρία είναι χαρακτηριστικά που συναντάς στο ιαπωνικό µικρό ανεξαρτήτως -φυσικά- έκδοσης που θα επιλέξεις. Πιο συγκεκριµένα και όπως φαίνεται από τις µετρήσεις µας, στο Toyota Yaris θα καθίσουν µε άνεση οι πίσω επιβάτες, έχοντας άπλετο χώρο για τα γόνατά τους, αντίστοιχο ή και µεγαλύτερο µικροµεσαίων µοντέλων. Επιπλέον το αυξηµένο πλάτος της καµπίνας και το επίπεδο πάτωµα θα βοηθήσει στη µεταφορά ακόµη και 3ου πίσω επιβάτη. Πιο αναλυτικά, το εσωτερικό πλάτος είναι 1.424 και 1.372 χλστ. εµπρός – πίσω αντίστοιχα, ο «αέρας» των 131 χλστ. για τα γόνατα είναι κορυφαίος, ενώ επαρκής είναι και η απόσταση για τα κεφάλια των πίσω (3 χλστ.). Ο χώρος αποσκευών µε 286 λτ.  είναι στο µέσο όρο της κατηγορίας και το καλό είναι πως στην υβριδική έκδοση δεν υπάρχει µείωση χάρη στην «έξυπνη» τοποθέτηση των µπαταριών συµβατικές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center