Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρεμιέρα για το αναβαθμισμένο Ford Bronco Sport

4.372 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2024)
Πρεμιέρα για το αναβαθμισμένο Ford Bronco Sport
9 Φωτογραφίες »

- Αναβάθμισε το Bronco Sport η Ford.
- Ντεμπούτο για το νέο off-road πακέτο Sasquatch.
- Μεγαλύτερες οθόνες στην καμπίνα και περισσότερα συστήματα ADAS.
- Δύο επιλογές κινητήρων έως 241 άλογα.

Αναβάθμισε το Bronco Sport η Ford

Η Ford προχώρησε στην αναβάθμιση του Bronco Sport στις ΗΠΑ και όπως μας είχε προϊδεάσει η εταιρεία, το σημαντικό νέο έρχεται μέσω του νέου πακέτου Sasquatch. Το νέο Bronco Sport Sasquatch σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδοχές του μοντέλου γίνεται ακόμα πιο ικανό στις off-road διαδρομές, όντας εξοπλισμένο με μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά. Από κει και πέρα, σε όλες τις εκδόσεις το Bronco Sport διαθέτει ν πλέον μεγαλύτερες οθόνες και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Ντεμπούτο για το νέο πακέτο Sasquatch για πιο εύκολο off-roading

Ξεκινώντας με το Bronco Sport Sasquatch, το μοντέλο αποκτά μεγαλύτερα ελαστικά Goodyear Territory All-Terrain 29 ιντσών, νέους σιδερένιους προφυλακτήρες, πρόσθετη προστασία κάτω από το αμάξωμα και ενσωματωμένα άγκιστρα ρυμούλκησης. Χαρακτηριστικά δηλαδή που αυξάνουν την ικανότητα του Bronco Sport σε όσους κινηθούν εκτός δρόμου.

Το πακέτο Sasquatch στις ΗΠΑ προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Outer Banks και Badlands, οι οποίες με τη σειρά τους αναβαθμίστηκαν. Μάλιστα η δεύτερη έλαβε νέα ανάρτηση με ελατήρια που αυξάνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, ενώ όταν συνδυαστεί με το πακέτο Sasquatch, στο πίσω μέρος εγκαθίστανται αμορτισέρ Bilstein, αυξάνοντας τη διαδρομή της πίσω ανάρτησης στα 221 χλστ, δηλαδή 15 χλστ. επιπλέον. Επίσης, παρών είναι και ένα νέο οδηγικό προφίλ με την ονομασία Rally G.O.A.T., το οποίο μεταξύ άλλων αυξάνει την απόκριση του γκαζιού, ενώ σε ολόκληρη την γκάμα του Bronco Sport στάνταρ είναι το νέο οδηγικό προφίλ Off-Road G.O.A.T.

Από κει και πέρα, εξωτερικά το αναβαθμισμένο Ford Bronco Sport κερδίζει νέους προφυλακτήρες, ενώ τα μοντέλα Badlands και Sasquatch διαθέτουν επίσης στα μπροστινά φτερά έξτρα συνδέσμους για να μπορούν οι ιδιοκτήτες να ασφαλίσουν με μεγαλύτερη ευκολία διάφορα μεγάλα αντικείμενα στις ράγες της οροφής.    

Μεγαλύτερες οθόνες στην καμπίνα και περισσότερα συστήματα ADAS

Οι πιο σημαντικές ενημερώσεις έχουν γίνει στην καμπίνα. Εκεί το Ford Bronco Sport σε όλες του τις εκδόσεις προσφέρεται στάνταρ με μεγαλύτερη οθόνη αφής 13,2 ιντσών για το  infotainment και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Η πρώτη είναι συμβατή με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto. Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί και τα περισσότερα στάνταρ συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του προσαρμοζόμενου Cruise Control με Stop-and-Go και του συστήματος Lane Centering.

Δύο επιλογές κινητήρων έως 241 άλογα

Το Bronco Sport εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο με έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδει 183 ίππους και 270 Nm ροπής. Τα μοντέλα Badlands και Badlands Sasquatch εξοπλίζονται με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, απόδοσης 241 ίππων και 373 Nm ροπής. Όλες οι εκδόσεις διατίθενται στάνταρ με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
LEASING COMPARISON