Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το Prophecy Concept.

Πρώτες αποκαλύψεις για τα Hyundai Ioniq 6 και 7

2.893 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2021)

Αυτονομία σχεδόν 500 χιλιομέτρων χάρη σε μεγάλες μπαταρίες και ιπποδύναμη έως 313 ίππους θα προσφέρουν τα νέα Ioniq 6 και Ioniq 7.

Tα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά των επερχόμενων Ioniq 6 και Ioniq 7 αποκάλυψε η Hyundai σε μια εκδήλωση για χάρη του νέου Ioniq 5. To Ioniq 6 πρόκειται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2022, θα είναι εμπνευσμένο από το Prophecy concept και θα πάρει τη μορφή ενός οικογενειακού σεντάν με μέγεθος περίπου ίδιο με αυτό του Sonata.


Το Prophecy Concept.

Το Prophecy Concept.


To Ioniq 6 θα βασιστεί στην eGMP πλατφόρμα της φίρμας και θα εξοπλίζεται με μια μπαταρία 73kWh που θα συνεργάζεται είτε με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 218 ίππων είτε με δύο μοτέρ συνδυαστικής ισχύος 313 ίππων. Η αυτονομία του θα είναι κοντά στα 483 χιλιόμετρα.

Στις αρχές του 2024, η Hyundai θα λανσάρει το οικογενειακό Ioniq 7, ένα crossover με τρεις σειρές καθισμάτων για να μπορεί να μεταφέρει 6 ή και 7 επιβάτες. Το μέγεθός του θα είναι παρόμοιο με αυτό του Palisade. To Ιoniq 7 θα εξοπλίζεται με μια μπαταρία 100 kWh που θα του προσφέρει 100 χιλιόμετρα αυτονομίας ενώ, αν και η εταιρεία δήλωσε πως η τετρακίνηση θα προσφέρεται προαιρετικά, τόνισε πως το αυτοκίνητο θα κινείται χάρη σε δύο ηλεκτρικά μοτέρ απόδοσης 313 ίππων.

Η Ηyundai έχει υψηλές προσδοκίες τόσο από το 6άρι όσο και το 7άρι και περιμένει πως το Ioniq 6 θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το Ioniq 7 που θεωρεί πως ταιριάζει καλύτερα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.
 

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS