Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτη αλλά ανεπίσημη ματιά στην ανανεωμένη Mercedes S-Class

7.145 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2024)
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Mercedes και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

- Πλησιάζει η πρεμιέρα της ανανεωμένης S-Class.
- Με τα φώτα της CLA Concept μπροστά, λιγότερες αλλαγές πίσω.
- Το MBUX Hyperscreen μπαίνει αντί της τάμπλετ οθόνης.
- Κρατάει τους κινητήρες του τρέχοντος μοντέλου.

Πλησιάζει η πρεμιέρα της ανανεωμένης S-Class

Η ανανεωμένη Mercedes S-Class είναι προ των πυλών αλλά πριν προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να μας παρουσιάσουν την εξωτερική εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το luxury γερμανικό μοντέλο. Τα σχέδια αυτά προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και δείχνουν πως η φρεσκαρισμένη S-Class θα είναι επηρεασμένη από την CLA Concept. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως στο εσωτερικό της θα υπάρχει ως επιλογή το Hyperscreen με τρεις οθόνες στο ταμπλό.

Με τα φώτα της CLA Concept μπροστά, λιγότερες αλλαγές πίσω

Κοιτώντας τα σχέδια παρατηρούμε πως οι περισσότερες αλλαγές έχουν γίνει στο μπροστινό μέρος. Οι προβολείς του προσεχώς απερχόμενου μοντέλου έχουν αντικατασταθεί με ελαφρώς μεγαλύτερες μονάδες. Εκτός από το ότι τα νέα φώτα είναι μεγαλύτερα από το τρέχον μοντέλο, ενώνονται με τη μάσκα. Η Mercedes έχει επίσης αναθεωρήσει τα LED φώτα ημέρας της S-Class και κάθε προβολέας πλέον ενσωματώνει δύο αστέρια στο σχήμα του εμβλήματος της Mercedes. Αυτά τα νέα DRL παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά με το CLA Concept πέρυσι και ενδέχεται να παρουσιαστούν σε άλλα νέα μοντέλα της Mercedes.  Από κει και πέρα, η μάσκα της S-Class φαίνεται πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη υπόσταση, κάτι που θα συμβεί και στους αεραγωγούς.

Το πίσω μέρος του πολυτελούς σεντάν θα υποστεί λιγότερες αλλαγές. Οι υπογραφές των φωτιστικών σωμάτων θα είναι μία από αυτές, ενώ μικροδιαφορές θα υπάρξουν και στη σχεδίαση του προφυλακτήρα.

Με το MBUX Hyperscreen αντί της τάμπλετ οθόνης

Στην καμπίνα, η ανανεωμένη S-Class φημολογείται ότι θα εγκαταλείψει την τρέχουσα οθόνη αφής τύπου τάμπλετ, η οποία τοποθετείται κάθετα στην κεντρική κονσόλα. Τη θέση της λέγεται πως θα πάρει το MBUX Hyperscreen, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα παρουσίας έως και τριών οθονών στο ταμπλό, όπως για παράδειγμα ισχύει στην ηλεκτρική EQS.

Τέλος, σε ότι αφορά τους κινητήρες η ανανεωμένη S-Class θα συνεχίσει να προσφέρεται ως επί των πλείστων με την ίδια γκάμα κινητήριων συνόλων.

fiat
OPEL