ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Audi Q5 Quattro
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q5 Quattro

Ρεκόρ πωλήσεων για την Audi

1.919 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2017)

Η Audi κατάφερε να αγγίξει τον αριθμό παραγωγής 8.000.000 εκατομμυρίων συστημάτων Quattro στην ιστορία της, με την εταιρεία να δηλώνει πως υπάρχει περιθώριο εξέλιξης στο μέλλον.

Η Audi, είχε ως έδρα παραγωγής του Q5 το Μεξικό από το περασμένο έτος, με σκοπό να είναι κοντά στο αγοραστικό κοινό της Αμερικής και γεγονός θεωρείται η κατασκευή του 8 εκατομμυριοστού μοντέλου, το οποίο προήλθε από το εργοστάσιο στο San Jose Chiapa.

Audi Q5 Quattro

Audi Q5 Quattro

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

H ιδέα του Quattro, ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 σαν μια απλή τεχνολογία και έμελε να εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Audi και όπως δηλώνει η φίρμα έχει εφαρμοστεί συνολικά σε 100 μοντέλα της.

Στις ΗΠΑ το σύστημα Quattro All-Wheel-Drive είναι στάνταρ στα Audi Q7, A4, A6, A8, R8 και στις εκδόσεις S & RS. Το μόνο που εξαιρείται είναι το μικρό A1, αλλά η Γερμανική μάρκα σχεδιάζει να εφαρμόσει το σύστημα Quattro στη γρήγορη έκδοση S1.
H αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη καταμέτρηση των πωλήσεων για το 2016, όμως βασιζόμενη στους αριθμούς του 2015, απέδειξε πως εκείνη τη χρονιά το 44% των πωλήσεών της ανά τον κόσμο ήταν μοντέλα Quattro.
Η Αudi έχει αναπτύξει ένα παρακλάδι του συστήματος Quattro για το Α4 και το Q5, χάρη στο οποίο μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου, μειώνοντας τη δύναμη στο πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
VW