ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ρώσικη Mercedes «τούμπανο»
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ρώσικη Mercedes «τούμπανο»

8.281 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2017)

Μια Mercedes GLE350d Coupe στη Ρωσία ξεκίνησε γυμναστήριο και ποζάρει «πρησμένη» στον φακό.

Είστε φαν του «είναι» ή του «φαίνεσθαι»; Αν η απάντηση είναι το δεύτερο, η TopCar είναι η ιδανική εταιρία. Ο αμερικανικός οίκος βελτίωσης έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλο τον κόσμο, με το ρώσικο παρακλάδι να αναλαμβάνει την τόνωση μιας GLE350d.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To ντίζελ κουπέ-SUV «μαυρίζει» από το κακό του σε όλα τα σημεία, έχοντας μόνο τους εμπρός προβολείς, τα LED ημέρας και τον καρχαρία στο σήμα της TopCar να μένουν ανέπαφα. Το αυτοκίνητο φορά το διάσημο body kit της φίρμας, ονόματι «Inferno», το οποίο περιλαμβάνει φουσκωμένα φτερά εμπρός-πίσω, πλευρικές ποδιές, επιθετικό προφυλακτήρα εμπρός, το ίδιο με διαχύτη πίσω, καπό με «καρούμπαλο»-φόρο τιμής στις εκδόσεις AMG και ζάντες 22 ιντσών της Lumma.
 
Mιλώντας για τα τρία «μαγικά» γράμματα των ειδικών Mercedes, η ΤοpCar ζητάει για το δημιούργημά της 6.750.000 ρούβλια, ή 119.000 ευρώ. Οι τροχοί της Lumma μόνο κοστίζουν 411.000 ρούβλια (7.300 ευρώ). Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, η GLE350d αποδίδει 258 ίππους και 62 κιλά ροπής από τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο V6 ντίζελ. Καθόλου άσχημα νούμερα, αλλά με τα ίδια λεφτά μπορεί κάποιος να αγοράσει την GLE63 AMG των 577 ίππων και 65 κιλών ροπής, που χαρίζουν επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 3.8 δλ. και τελική ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα.

Εν κατακλείδι, όλα θέμα προτεραιοτήτων είναι. Θέλετε να κυκλοφορείτε και όλα τα βλέμματα να είναι πάνω σας; Η πρόταση της TopCar σας περιμένει. Προτιμάτε επιδόσεις και ουσία; Η AMG έχει έτοιμο το κατάλληλο μοντέλο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW
Leasing