ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην Σαγκάη βρίσκεται μία αυτόνομη Mercedes S-Class προκειμένου να εξελίξει ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο εργάζεται η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Στη Σαγκάη η αυτόνομη S-Class

1.702 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2017)

Στην Σαγκάη βρίσκεται μία αυτόνομη Mercedes S-Class προκειμένου να εξελίξει ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο εργάζεται η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το περασμένο Σεπτέμβρη στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Mercedes ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα το Intelligent World Drive, όπου σχεδίαζε να προσαρμόσει τις αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης σε διάφορες συνθήκες ανά τον κόσμο.
 
Έτσι η δοκιμαστική αυτόνομη S-Class βρίσκεται στην Κίνα και συγκεκριμένα στη Σαγκάη, ώστε να συγκεντρώσει μια ρεαλιστική εικόνα για την πραγματική κυκλοφορία και τις συνήθειες οδήγησης των κινέζων οδηγών.
Η κυκλοφορία στους δρόμους της Σαγκάης περιλαμβάνει χαρακτηριστικά, όπως η υψηλή πυκνότητα των αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων, όπως τα δίκυκλα και τρίκυκλα αλλά και ο μεγάλος αριθμός πεζών, ενώ υπάρχουν και οι διαφορετικές οδικές σημάνσεις που πρέπει να αποτυπωθούν χωρίς λάθος.
 
Επιπλέον τα αυτόνομα αυτοκίνητα θα πρέπει επίσης να μάθουν να μεταβάλλουν την ταχύτητά τους ανάλογα με το ποια λωρίδα βρίσκονται, κάτι που δεν είναι απαραίτητο στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ.
 
Μέχρι στιγμής, τα τελευταία επτά χρόνια, η Mercedes-Benz έχει πραγματοποιήσει πάνω από 5.000 test drives σε όλον τον κόσμο, τα οποία έλαβαν χώρα σε όλες τις ηπείρους της γης, τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μετά την  Κίνα σειρά έχει η Αυστραλία το Νοέμβριο και η Νότιος Αφρική τον Δεκέμβριο.  

Leasing
VW