3 φωτογραφίες »

Το SUV πόλης: Yaris Cross

49.829 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι πρέπει να ξέρετε
- Σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις
- Στην Ελλάδα καλοκαίρι του 2021
 
Η Toyota εισέρχεται με το Yaris Cross στην πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία με μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον, αυτή των μικρών SUV/crossover. Το νέο Yaris Cross δανείζεται το όνομα και τα μηχανικά μέρη του νέου Yaris και τοποθετείται στη βάση της γκάμα της Toyota στα SUV, κάτω από το RAV4 και το C-HR. Tο Toyota Yaris Cross είναι μεγαλύτερο κατά 240 χλστ. έναντι του Yaris (μήκος στα 4.180 χλστ.) και έχει μεταξόνιο που μετριέται στα 2.560 χιλιοστά. Είναι επίσης 20 χιλιοστά πιο πλατύ (1.765 το συνολικό πλάτος) και 90 χιλιοστά ψηλότερο (1.560 χιλιοστά το συνολικό ύψος). Αισθητικά, το νέο «όπλο» της Toyota ακολουθεί τη νεότερη γλώσσα της, συνδυάζοντας σύγχρονα και crossover στοιχεία δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο ιδιαίτερα στο πίσω μέρος του. 

Eσωτερικό-Χώροι: Ένα μεγαλύτερο Yaris
To Toyota Yaris Cross ακολουθεί τη λογική της σχεδίασης του Yaris στο εσωτερικό του και διακρίνεται για τον επίσης high-tech χαρακτήρα του αλλά και το αναμενόμενο καλό του ποιοτικό επίπεδο. Είναι έτσι όμορφο και σύγχρονο ενώ όπως και το Yaris προσφέρει τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με όλα τα συστήματα ασφαλείας που παρέχονται μέσω του πακέτου Toyota Safety Sense. Οι χώροι αναμένονται σαφώς μεγαλύτεροι από του Yaris τόσο για επιβάτες όσο και αποσκευές, ενώ αναφορικά με το χώρο αποσκευών αυτός θα μπορεί να χωριστεί και στα δύο διαμορφώνοντάς τον ανάλογα με τις ανάγκες.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που φέρνει το νέο Yaris Cross είναι το γεγονός πως θα διατίθεται και σε 4κίνητες εκδόσεις. Αυτές θα εξοπλίζονται με την «έξυπνη» τετρακίνηση και πάντα σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα κίνησης της μάρκας, που αποτελείται από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που λειτουργεί μαζί με ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνολικής απόδοσης 116 ίππων. Η Toyota αναφέρει πως το τετρακίνητο μοντέλο θα έχει εκπομπές ρύπων CO2 κάτω από 135 γρμ./χλμ. (WLTP) ενώ στην προσθιοκίνητη εκδοχή του οι εκπομπές CO2 περιορίζονται κάτω από 120 γρ./χλμ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
test center