Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» παίρνουν Pole στο F1 Schools

1.174 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2024)
Τα εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» παίρνουν Pole στο F1 Schools

- Οι μαθητές καλούνται να στήσουν μια ομάδα από το μηδέν
- Μέχρι και 90χλμ./ώρα αγγίζουν τα μικρά μονοθέσια
- Τρεις ομάδες θα κληθούν να εκπροσωπήσουν το σχολείο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο
- Τρεις εταιρείες υποστηρίζουν στην προσπάθεια των μαθητών

Οι μαθητές καλούνται να στήσουν μια ομάδα από το μηδέν

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό «F1 Schools» μαθητές από όλη την υφήλιο δημιουργούν από το μηδέν τη δική τους ομάδα της Formula 1. Αυτό δεν προϋποθέτει μόνο την κατασκευή ενός δικού τους μονοθέσιου - μινιατούρας αλλά παράλληλα και το στήσιμο μιας ολοκληρωμένης επιχείρησης με τμήμα μάρκετινγκ, περίπτερο κατά την ημέρα των αγώνων και παρουσίαση ενώπιων κριτών.

Μέχρι και 90χλμ./ώρα αγγίζουν τα μικρά μονοθέσια

Τα μικρά μονοθέσια αγγίζουν ταχύτητες κοντά στα 90 χλμ./ώρα διανύοντας την πίστα των 24 μέτρων σε δευτερόλεπτα. Τα οχήματα αυτά τροφοδοτούνται από μια συμπιεσμένη κάψουλα διοξειδίου του άνθρακα η οποία και ενεργοποιείται μέσω ενός χειροκίνητου μηχανισμού εκπυρσοκρότησης. Γίνεται έτσι προφανές πως απαιτείται προσήλωση και γρήγορα αντανακλαστικά από τον μαθητή που θα κληθεί να το χειριστεί αυτό.

Τρεις ομάδες θα κληθούν να εκπροσωπήσουν το σχολείο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

Τρεις ομάδες μαθητών θα κληθούν να εκπροσωπήσουν τα εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή». Αυτές είναι οι  «ErmisRacing», η «Carmenta» και στους παγκόσμιους τελικούς η ομάδα συνεργασίας «AegeanRacing». Οι δύο πρώτες ομάδες αποτελούνται από μαθητές που τελείωσαν την πρώτη Λυκείου και θα εκπροσωπήσουν τα εκπαιδευτήρια στο εθνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για ένα εισιτήριο στους παγκόσμιους τελικούς του 2025, το οποίο και λαμβάνουν 7 ομάδες από την Ελλάδα και μια από την Κύπρο.

Τρεις εταιρείες υποστηρίζουν στην προσπάθεια των μαθητών

Οι χορηγοί που στηρίζουν τη προσπάθεια των παιδιών στους Εθνικούς τελικούς είναι οι εταιρίες: Continental, Boderm, A. Floropoulou & Partners.

Το autotriti με την σειρά του στηρίζει επικοινωνιακά την φιλότιμη αυτή προσπάθεια των παιδιών της «Ελληνογερμανικής Αγωγής». Όλοι μας ευχόμαστε καλή επιτυχία, παιδιά!

FORD
Autotriti.gr