ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο σχέδιο θα μπορούσε να προταθεί στην ετήσια γενική συνεδρίαση της εταιρείας που όπως έχει γίνει γνωστό, θα λάβει μέρος στις 5 Απριλίου 2019.

Το νέο σχέδιο θα μπορούσε να προταθεί στην ετήσια γενική συνεδρίαση της εταιρείας που όπως έχει γίνει γνωστό, θα λάβει μέρος στις 5 Απριλίου 2019.

Θα διασπαστεί η Mercedes σε 3 μέρη;

1.810 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2017)

Την διάσπαση της Mercedes σε τρία μέρη φαίνεται να εξετάζει η Daimler με σκοπό να αυξήσει την αξία της και να πετύχει καλύτερο καταμερισμό δυνάμεων. Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα της.

Eνδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχέδια της Daimler σχετικά με την πρόθεση της σύμφωνα με δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας να χωρίσει την Mercedes σε ξεχωριστές κατηγορίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αξιόπιστα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πήγες στο στρατόπεδο της Mercedes ανέφεραν ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes, κ. Dieter Zetsche και ο Βοdo Uebber έχουν ήδη αποφασίσει να χωρίσουν την διάσημη φίρμα σε: Mercedes αυτοκίνητα και vans, pick-ups και λεωφορεία και μια ξεχωριστή κατηγορία υπηρεσιών.
 
Το νέο αυτό σχέδιο θα μπορούσε να προταθεί στην ετήσια γενική συνεδρίαση της εταιρείας που όπως έχει γίνει γνωστό θα λάβει μέρος στις 5 Απριλίου 2019. Ο εκπρόσωπος της Daimler δήλωσε: « H Daimler εξετάζει κάθε ενδεχόμενο ώστε με την κατάλληλη στρατηγική να μπορέσει να ανταποκριθεί στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στην αγορά».

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι με τον να διασπαστεί η Mercedes σε τρία μέρη, θα μπορούσε η Daimler να αποσπάσει μεγαλύτερη αξία. Πιο συγκεκριμένα, η αξία των φορτηγών και των λεωφορείων της Mercedes είναι αυτή τη στιγμή στα 36 δις ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
Leasing