Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα ειδικό Navara για τις ανάγκες μετακίνησης του Πάπα Φραγκίσκου κατασκεύασε η Nissan.

Πολλές είναι οι μάρκες που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους προς τον Πάπα.

Το Nissan Navara του Πάπα

4.037 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2019)

Ένα ειδικό Navara για τις ανάγκες μετακίνησης του Πάπα Φραγκίσκου κατασκεύασε η Nissan, αποτελώντας το πρώτο μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας που κατασκευάζεται για τον επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.


Το νεότερο «Popemobile», όπως ονομάστηκε, χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του Πάπα Φραγκίσκου στην Αφρική, στο πλαίσιο του οποίου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και το νησί του Μαυρίκιου. Εκεί τον περίμενε ένα λευκό Nissan Navara (NP300 για την αγορά της Αφρικής) με το γνωστό γυάλινο περίβλημα που βρίσκουμε στα οχήματα του Πάπα, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είχε τοποθετηθεί στην καρότσα του pick-up.
 
Παράλληλα η καρότσα ήταν εξοπλισμένη από ένα (αναπαυτικό απ ότι φαίνεται) κάθισμα, αλλά και μια επιπλέον σιδηροκατασκευή, όλα κατασκευασμένα από την ABC Coachworks, η οποία συνδέεται με την ABC Motors, που με τη σειρά της συνεργάζεται με τη Nissan.

«Η ABC Automobile, ως μια μεγάλη οικογένεια, έβαλε όλη την καρδιά της στο σχεδιασμό ενός popemobile», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος ABC Automobile Dean Ah-Chuen.
 
Να θυμίσουμε πως πολλές είναι οι μάρκες που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους προς τον Πάπα με ειδικά προσαρμοσμένα ή όχι αυτοκίνητα, όπως η Lincoln, η Mercedes και άλλες.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
LINGLONG DIAGONISMOS