Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Nissan Qashqai έκανε ρεκόρ Γκίνες στο bungee jumping!

4.470 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2024)
Το ανανεωμένο Nissan Qashqai έκανε ρεκόρ Γκίνες στο bungee jumping!
12 Φωτογραφίες »

- Δείτε τα βίντεο.
- Βούτηξε στο κενό από ύψος 65 μέτρων.
- Στη θέση του οδηγού υπήρχε επαγγελματίας κασκαντέρ.

Βούτηξε στο κενό από ύψος 65 μέτρων

Μπορεί οι μάρκες να ενδιαφέρονται κυρίως για τα ρεκόρ στις πωλήσεις των αυτοκινήτων τους, ωστόσο η Nissan μέσω του Qashqai κατάφερε να κάνει δικό της ένα ακόμα ρεκόρ, που δεν έχει σχέση με πωλήσεις, αλλά είναι άκρως εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα, το δημοφιλές οικογενειακό SUV έκανε bungee jumping από ύψος 65 μέτρων, άλμα που πλέον αποτελεί αναγνωρισμένο ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες (Guinness)!

Στη θέση του οδηγού υπήρχε επαγγελματίας κασκαντέρ

Όντας τοποθετημένο σε μία ειδική πλατφόρμα, η οποία ανέβηκε μέσω γερανού σε ύψος 65 μέτρων, το Nissan Qashqai βούτηξε στο κενό, μέχρι να το κρατήσουν τα λάστιχα στο πίσω μέρος. Μάλιστα, το αμάξι δεν ήταν άδειο, αφού στη θέση του οδηγού βρίσκονταν ο επαγγελματίας κασκαντέρ Laurent Lasko.

Το άλμα ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι

Το bungee jumping του Nissan Qashqai πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ στην περιοχή του Παρισιού, από το γαλλικό τμήμα της ιαπωνικής μάρκας. Παρούσα ήταν και η κριτική επιτροπή των Ρεκόρ Γκίνες. Η τελευταία επικύρωσε πως το άλμα αυτό είναι νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Nissan Qashqai

Το πρόσφατα ανανεωμένο Nissan Qashqai κυκλοφορεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, με φρέσκια εξωτερική εμφάνιση και αναθεωρημένο εσωτερικό. Επιπλέον, είναι πλέον εξοπλισμένο με ενσωματωμένο Google, επιτρέποντας στους οδηγούς να συνδέονται με τους Χάρτες Google, το Google Voice Assistant και να κάνουν λήψη εφαρμογών από το Google Play store.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr