ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το παράπτωμα της αγωνιστικής ομάδας της Audi, έχει να κάνει με το πάτωμα του Audi R18 e-tron quattro.

Το παράπτωμα της αγωνιστικής ομάδας της Audi, έχει να κάνει με το πάτωμα του Audi R18 e-tron quattro.

WEC: Χαμένη νίκη για Audi

1.669 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2016)

Στον τεχνικό έλεγχο, μετά τον αγώνα του Silverstone, βρέθηκαν παρατυπίες στο αγωνιστικό της Audi.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί παράνομο, να αποκλειστεί από τον αγώνα και να χάσει την νίκη το R18 e-tron quattro. Το αγωνιστικό της Audi, που οδήγησαν οι Andre Lotterer, Benoit Treluyer και Marcel Fassler, αποκλείστηκε από τον αγώνα, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 3.5.6 Α3 του κανονισμού της κατηγορίας LMP1 ήταν παράνομο. 
Το παράπτωμα της αγωνιστικής ομάδας της Audi, έχει να κάνει με το πάτωμα του Audi R18 e-tron quattro, το οποίο δεν είχε το προβλεπόμενο πάχος. Η Audi προσπάθησε να απολογηθεί, ισχυριζόμενη ότι υπήρξαν υπερβολικές φθορές κατά την διάρκεια του αγώνα, με τους αγωνοδίκες να μην κάνουν δεκτές τις εξηγήσεις της. Καμία ένσταση επί της απόφασης δεν κατέθεσε η Audi. 
Έτσι η νίκη για τον εξάωρο αγώνα του Silverstone, που είναι ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος WEC, πήγε στην αγωνιστική ομάδα της Porsche με την Porsche 919 Hybrid των Neel Jani, Romain Dumas και Marc. Την πρώτη τριάδα έκλεινε η αγωνιστική ομάδα της Toyota με το Toyota TS050 Hybrid των Mike Conway, Stephane Sarrazin και Kamui Kobayashi, που μετά την απόφαση ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
Autotriti.gr