ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mercedes θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Volkswagen Και Seat και θα χρησιμοποιήσει ακτίνες Χ.

Η Mercedes θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Volkswagen Και Seat και θα χρησιμοποιήσει ακτίνες Χ.

Ακτίνες-Χ για τη Mercedes

2.171 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2017)

Η Daimler, μητρική εταιρεία της Mercedes-Benz, προκειμένου να βελτιώσει την ασφάλεια των οχημάτων της τελευταίας θα ξεκινήσει τη χρήση ακτίνων Χ και ψηφιακών ανδρείκελων.

Σε μια προσπάθεια να κάνει τα αυτοκίνητά της όλο και πιο ασφαλή η μητρική εταιρεία της Mercedes-Benz, Daimler δοκιμάζει την εφαρμογή τεχνολογίας ακτίνων Χ στις δοκιμές πρόσκρουσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και μέσα από τη συνεργασία με ερευνητικά ιδρύματα το τμήμα που ασχολείται με την ασφάλεια των αυτοκινήτων έχει πλέον τη δυνατότητα να δημιουργεί εικόνες της σύγκρουσης στη μέγιστη δυνατή ποιότητα κατά τη διάρκεια ενός crash test.
 
Αυτά τα τεστ τα οποία θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η αξιοπιστία των προσομοιώσεων σύγκρουσης θα χρησιμοποιηθούν επικουρικά στην πορεία προς την πλήρως αυτόνομη οδήγηση μαζί με τη χρήση ψηφιακών ομοιωμάτων αντί για τα απλά ανδρείκελα που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα και που θα χρησιμεύσουν στην ανάπτυξη τεχνολογιών πρόληψης της σύγκρουσης που αυξήσουν την παθητική ασφάλεια.Οι αυτοκινητοβιομηχανίες φλερτάρουν με τις ακτίνες-Χ εδώ και αρκετά χρόνια με τη Volkswagen να είναι από τις πρώτες που προχώρησαν στην εφαρμογή τους το 2010 θεωρώντας ότι είναι αναγκαίες για την εκπαίδευση του προσωπικού τους.
 
Πριν έξι μήνες η Seat αποκάλυψε ότι και αυτή χρησιμοποιεί όχι μόνο σαρωτές ακτίνων-Χ αλλά και ψηφιακή τομογραφία κατά τη διάρκεια τόσο της εξέλιξης όσο και της κατασκευής των τροχών που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητά της.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Skoda
PROTATHLITES EGGYHSEON