ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το R8 στο χρώμα της Σαντορίνης
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το R8 στο χρώμα της Σαντορίνης

Audi R8 V10 με άρωμα Σαντορίνης και Αβάνας

2.341 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2015)

Η Audi δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές του νέου R8 να διαμορφώσουν το αγαπημένο τους μοντέλο με τα δικά τους προσωπικά γούστα.

Οι πρώτοι τυχεροί στη Γερμανία παρέλαβαν ήδη το νέο τους R8, με αρκετούς απΆ αυτούς μάλιστα να έχουν παραγγείλει και έξτρα εξοπλισμό από τον αποκλειστικό κατάλογο της Audi, ώστε να βάλουν μια προσωπική πινελιά αισθητικής στ' όχημά τους . 
Σε φωτογραφίες ενός εξατομικευμένου μοντέλου R8 V10 που δημοσιοποιήθηκαν, το πρώτο που παρατηρεί κάποιος είναι αδιαμφισβήτητα το μπλε χρώμα του, μπλε Σαντορίνης όπως έχει ονομαστεί, ελαφρώς διαφοροποιημένο από αυτό που μας είχε παρουσιάσει η BMW με την ίδια ονομασία. Επίσης όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση οι 10κτινες ζάντες αλουμινίου σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα Ωστόσο αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το εσωτερικό του γερμανικού supercar που παρατηρούμε και τη μεγαλύτερη διαφοροποίηση συγκριτικά με το εργοστασιακό μοντέλο. Το καφέ Αβάνας δεσπόζει στα καθίσματα, στον ουρανό αλλά και στις πόρτες, ενώ οι μαύρες λεπτομέρειες και οι μαύρες ραφές δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο, δίνοντας μία ρετρό νότα. Το ταμπλό αν και κάθε άλλο παρά ρετρό, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το υπόλοιπο εσωτερικό, δίνοντας μία καλαίσθητη αντίθεση.Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να τΆ αποκτήσει είναι 200,000 ευρώ (τιμή Γερμανίας) για το V10 Plus, ενώ για το απλό Audi R8 οι 165.000 είναι αρκετές.

Με κουβανέζικο στυλ το εσωτερικό

Με κουβανέζικο στυλ το εσωτερικό

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
BIG VANS BEST BUY