ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την εξειδίκευση της Mercedes, με την τεχνολογία ενός γίγαντα στην προμήθεια εξαρτημάτων, την Bosch.

Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την εξειδίκευση της Mercedes, με την τεχνολογία ενός γίγαντα στην προμήθεια εξαρτημάτων, την Bosch.

Aυτόνομα ταξί

2.479 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2017)

Η Mercedes προχώρησε σε συνεργασία με την Bosch για να αναπτύξει συστήματα πλήρως αυτόνομης οδήγησης όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πότε θα γίνει πραγματικότητα;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο φως,  πριν το τέλος της επόμενης δεκαετίας, θα μπορεί ο πελάτης να είσαι σε θέση να καλέσει ένα αυτόνομο ταξί κατευθείαν από το smartphone. Η Mercedes σε συνεργασία με την Bosch, ελπίζει να έχει έναν στόλο από αυτόνομα ταξί στους δρόμους. Οι δύο εταιρίες έχουν ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσουν τεχνολογίες για πλήρως αυτόματα ή  ακόμα και μη επανδρωμένα αυτόνομα ταξί για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την εξειδίκευση της Mercedes, μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στο κόσμο με την τεχνολογία ενός γίγαντα στην προμήθεια εξαρτημάτων, την Bosch. Ελπίζουν να κάνουν το όνειρο των αυτόνομων αυτοκινήτων πραγματικότητα και σχετικά σύντομα.
 
Πηγές αναφέρουν ότι η προτεινόμενη υπηρεσία θα επιτρέπει στους πελάτες να καλέσουν ένα αυτόνομο ταξί μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό. Μπορεί λεπτομέρειες να μην έχουν γίνει γνωστές, αλλά ο στόχος της συνεργασίας τους είναι  να φτιάξουν ένα σύστημα τέτοιο που θα επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται πλήρως αυτόνομα στην πόλη.

Ένα πρώτο παράδειγμα είναι το F015 Luxury in Motion που παρουσιάστηκε το 2015 ως ένα πλήρως αυτόνομο υβριδικό sedan με εύρος κίνησης 1.100 χιλιομέτρων, 200 από αυτά αποκλειστικά μέσω της μπαταρίας.

Μπορεί  οι εταιρίες να υπολογίζουν ότι θα έχουν αυτοκίνητα στο δρόμο από την νέα δεκαετία αλλά είναι στις προθέσεις τους να ολοκληρωθεί το σύστημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θα είναι αυτό το μέλλον των ταξί;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr