Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Fuel Pass 2: Έως 70€ η επιδότηση στη βενζίνη

Fuel Pass 2: Έως 70€ η επιδότηση στη βενζίνη

3.532 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2022)

Το νέο Fuel Pass 2 θα είναι ενισχυμένο, τα εισοδηματικά κριτήρια θα διευρυνθούν και συνολικά θα δοθούν περισσότερα χρήματα.

Έρχονται οι ανακοινώσεις

Μέσα στη βδομάδα (ίσως και αύριο) θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το δεύτερο μέρος του Fuel Pass. Το ποσό που θα δοθεί και οι σημαντικότερες διατάξεις φαίνεται πως «κλείδωσαν» σε σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Το Fuel Pass 2 θα ενεργοποιηθεί την 1η Ιουλίου και έχει διάρκεια τρεις μήνες, δηλαδή έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έως και 70 ευρώ η επιδότηση, διευρυμένα τα εισοδηματικά κριτήρια

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η νέα παρέμβαση στα καύσιμα θα είναι ενισχυμένη σε σχέση με το προηγούμενο,  τόσο σε ό,τι αφορά τον αριθμό των δικαιούχων όσο και στα ποσά. Συγκεκριμένα, το ποσό της επιδότησης για κάθε κάτοχο ΙΧ αυτοκινήτου θα βρίσκεται ανάμεσα στα 60 με 70 ευρώ (ήταν 40 έως 50 ευρώ), ενώ τα εισοδηματικά κριτήρια θα είναι διευρυμένα αφού το όριο θα είναι τα 45.000 ευρώ (ήταν 30.000). Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως περίπου 4 εκατομμύρια κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα είναι δικαιούχοι του δεύτερο Fuel Pass.

Τι θα γίνει με το diesel

Όσον αφορά στο diesel κίνησης, η επιδότηση θα συνεχίσει να δίνεται στην αντλία και πιθανότατα θα είναι υψηλότερη από αυτή που ισχύει σήμερα, δηλαδή από τα 0,12 ευρώ θα φτάσει τα 0,15 ευρώ το λίτρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
Skoda