Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η MG αναβαθμίζει τα μοντέλα της μέσα στο 2024

Η MG αναβαθμίζει τα μοντέλα της μέσα στο 2024

3.083 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2023)

- Ηλεκτρικά και με κινητήρα εσωτερικής καύσης.
- Πολλές αποκαλύψεις νέων μοντέλων μέσα στο 2024.
- Έρχεται το ανανεωμένο MG4.
- Δεν εγκαταλείπει τα αυτοκίνητα με κινητήρες καύσης η MG.

Ηλεκτρικά και με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Η MG θα προχωρήσει σε μία σειρά αναβαθμίσεων στα μοντέλα της, τόσο σε αυτά που κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης, όσο και στα ηλεκτρικά. Μέσα στο 2024 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια, συμπεριλαμβανομένου του ανανεωμένου MG4. Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της MG, Lu Jiajun, ο οποίος παράλληλα στήριξε τα μοντέλα που κινούνται με κινητήρες καύσης.

Πολλές αποκαλύψεις νέων μοντέλων μέσα στο 2024

Μιλώντας σε ευρωπαϊκά Μέσα ενημέρωσης, ο Lu Jiajun, αποκάλυψε ότι το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους η εταιρεία θα αναβαθμίσει τα μοντέλα της με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ τα ηλεκτρικά της θα ακολουθήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Ανάμεσα στα πιο σημαντικά νέα της εταιρείας, είναι οι αποκαλύψεις των διάδοχων του ΜG3 αλλά και του ZS.  Παράλληλα λέγεται πως θα ακολουθήσουν οι ανανεώσεις και των MG5 και MG7.

Έρχεται το ανανεωμένο MG4

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, η MG αναπτύσσει το ανανεωμένο MG4, που θα έρθει με ένα πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό. Το επόμενο έτος, θα λανσάρει επίσης ένα νέο SUV που θα χρησιμεύσει ως διάδοχος του Marvel R. Αυτό το νέο μοντέλο θα βασίζεται στη Modular Scalable Platform της SAIC που υποστηρίζει και τη δυνατότητα εναλλαγής μπαταριών με πακέτα έως 150 kWh. Ενώ το Marvel R παράγεται μόνο με αριστερό τιμόνι, οι αυξανόμενες πωλήσεις μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία έπεισαν την MG να παράγει το διάδοχό του και ως δεξιοτίμονο.

Δεν εγκαταλείπει τα αυτοκίνητα με κινητήρες καύσης η MG

Παρά το έντονο ηλεκτρικό στοιχείο που έχει το πλάνο της MG, η μάρκα είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει και τα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. «Δεν θα εγκαταλείψουμε τα αυτοκίνητα με κινητήρες καύσης. Εξάλλου, πολλές παγκόσμιες αγορές εξακολουθούν να προτιμούν τα παραδοσιακά οχήματα», ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Lu Jiajun.

Toyota
PEUGEOT