ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανοιχτή για το ελληνικό κοινό βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες η Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση», με την Mercedes-Benz να δίνει το παρόν.

Η Mercedes-Benz στην Αυτοκίνηση

1.975 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2017)

Ανοιχτή για το ελληνικό κοινό βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες η Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση», με την Mercedes-Benz να δίνει το παρόν.

Στα λαμπερά εγκαίνια που τελέστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, η Mercedes-Benz με τη βοήθεια του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια έκανε τα αποκαλυπτήρια της X-Class, του νέου της μοντέλου που σηματοδοτεί την εισαγωγή της μάρκας σε μία νέα κατηγορία, αυτή των μεσαίων pickup.
 
Επιπλέον, η μάρκα  γιορτάζει τα 50 χρόνια AMG εκθέτοντας τα αποκλειστικά μοντέλα C-Coupe, GLC Coupé και GLE Coupé, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και τις Α-Class, B-Class, CLA και GLA.
Από κει και πέρα την εμφάνιση τους κάνουν οι ολοκαίνουργιες E-Class Cabrio και S-Class, με την 4η γενιά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων smart fortwo & forfour electric drive να δίνουν και αυτές το παρόν.
 
Τέλος η φίρμα ενημερώνει πως οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων μπορούν να ενημερώσουν κατανοητά και ξεκάθαρα για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals.

HUYNDAI
POSO KALO TO ID BUZZ CARGO