Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διαβάστε πώς ευχήθηκε η Mercedes-Benz για τα 100 χρόνια της BMW.

Διαβάστε πώς ευχήθηκε η Mercedes-Benz για τα 100 χρόνια της BMW.

Η Mercedes εύχεται στην BMW

8.355 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2016)

Οι «ευχές» της Mercedes-Benz για τα γενέθλια των 100 χρόνων της BMW και η πρόσκληση στο μουσείο της για να μαθαίνουν… οι νεότεροι.

Λάτρεις των γερμανικών αυτοκινήτων ή μη, έχουν κάποια στιγμή στην ζωή τους διαφωνήσει για τις δυο κυρίαρχες φίρμες της γερμανικής αυτοκίνησης. Ο λόγος για τη Mercedes-Benz και την BMW, που ιδρύθηκε στις 7 Μαρτίου 1916 και γιορτάζει την επέτειο των 100 χρόνων ύπαρξης της. Στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας η Mercedes Benz «ευχήθηκε» με ένα βίντεο και μια πρόσκληση στους Βαυαρούς.
 Η πρόσκληση γίνεται από τον διευθυντή τύπου και marketing της Mercedes-BenzClassic, Ralf Glaser, ο οποίος συγχαίρει θερμά την παγκοσμίως γνωστή εταιρεία BMW για την επέτειό της και προσκαλεί όλους τους υπαλλήλους της BMW AG να ανακαλύψουν την πλήρη ιστορία της αυτοκίνησης στο Μουσείο της Mercedes-Benz.
Όσον αφορά το σύντομο βίντεο, θα σας φανεί αρχικά περίεργο πώς γίνεται να είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα της Mercedes-Benz σε κοινωνικό δίκτυο, και να ξεκινά με τις διπλές γρίλιες, που χαρακτηρίζουν την ανταγωνιστική βαυαρική εταιρία, από την αρχή της ύπαρξης της. Η συνέχεια σίγουρα είναι απολαυστική και θα κάνει τους λάτρεις της Mercedes να μειδιάσουν και να «πειράξουν» τους υποστηρικτές των εορταζόντων. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS