Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η SsangYong έγινε KGM και επέστρεψε στην Ελλάδα

2.534 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2024)
Η SsangYong έγινε KGM και επέστρεψε στην Ελλάδα
4 Φωτογραφίες »

- Από αυτοκίνητα πόλης μέχρι και pick-up η γκάμα αυτοκινήτων της KGM.
- Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα είναι ο επίσημος εισαγωγέας.
- Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν προσεχώς.

Ακόμα μία μάρκα στην Ελλάδα

Την έναρξη της συνεργασίας της με την κορεατική εταιρεία KG Mobility ή πιο σύντομα KGM ανακοίνωσε η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., εταιρεία η οποία εισάγει και τα αυτοκίνητα της Nissan στην Ελλάδα.

Η KGM είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, καθώς όπως προαναφέραμε αποτελεί συνέχεια της γνωστής και στην Ελλάδα κορεατικής SsangYong. Θυμίζουμε πως η εξαγορά της SsangYong από τον Όμιλο KG έγινε μέσα στο 2022, ενώ από το 2023 και έπειτα αποφασίστηκε η αλλαγή της ονομασίας, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Από αυτοκίνητα πόλης μέχρι και pick-up η γκάμα αυτοκινήτων της KGM

Με 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή οχημάτων και βάση της την Νότιο Κορέα, η KGM συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Επί του παρόντος η KGM διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, αποτελούμενη από αυτοκίνητα πόλης και compact SUV, έως σκληροτράχηλα pick-up. Ένα από τα μοντέλα της KGM είναι το SUV, Torres και Torres EVΧ, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε και η Coupe εκδοχή του, το KGM Actyon.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν προσεχώς

Περισσότερες πληροφορίες για τα αυτοκίνητα της KGM που θα έρθουν στην Ελλάδα, για τις τιμές και τις προδιαγραφές τους, καθώς και για το Δίκτυο Εμπόρων που θα διαθέτουν τα μοντέλα της KGM, θα γίνουν γνωστές προσεχώς.

Autotriti.gr
LEASING COMPARISON