Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πρώτο Civic εξοπλιζόταν με ένα 1.200άρι 4κύλινδρο μοτέρ.

H εξέλιξη του Civic

4.168 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

Δείτε σε ένα μοναδικό video την διαδρομή εξέλιξης του Honda Civic από το πρώτο μοντέλο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής μέχρι και το Civic που γνωρίζουμε σήμερα.

Το τωρινό Ηοnda Civic είναι γεγονός πως δεν μοιάζει σε πολλά πράγματα με το πρώτο μοντέλο που Civic που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το 1973. Δεν είναι μόνο οι χώροι του που έχουν αυξηθεί αλλά πλέον δεν αποτελεί ένα από τα οικονομικότερα μοντέλα της κατηγορίας του όπως συνέβαινε παλιότερα ενώ από την άλλη πλευρά ο λογικός εκμοντερνισμός του στο πέρασμα των δεκαετιών σημαίνει πολύ μεγαλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και περισσότερους ίππους.

Το πρώτο Civic εξοπλιζόταν με ένα 1.200άρι 4κύλινδρο μοτέρ απόδοσης 50 ίππων ενώ την παράσταση έκλεβε η ξύλινη επένδυση, τα καθίσματα bucket και το air condition, πράγματα που σπάνια τα συναντούσες στα μοντέλα της κατηγορίας του.
 
To video δίνει και μια γεύση για το πώς εξελίχθηκε η σχεδιαστική γλώσσα του Civic ανά τις δεκαετίες και πως άλλαξε ταυτόχρονα ο χαρακτήρας του από ένα οικονομικό μοντέλο σε ένα από τα πιο fun to drive προσιτά αυτοκίνητα της εποχής μας.

Δείτε το video!
 

FORD
RANGER