Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Λεκανοπέδιο - Live η κίνηση στους δρόμους

1.137 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2024)
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Λεκανοπέδιο - Live η κίνηση στους δρόμους

- Μεγάλα προβλήματα στην Εθνική Οδό
- Στα κόκκινα και η Αττική Οδός
- Μποτιλιάρισμα και στο κέντρο
- Σταματημένα αυτοκίνητα και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων

Μεγάλα προβλήματα στην Εθνική Οδό

Με μεγάλα προβλήματα θα ξεκινήσει η μέρα των οδηγών σήμερα, αφού η κίνηση στους οδικούς άξονες της Αττικής είναι ήδη αυξημένη.

Κάθε μέρα, Live: η κίνηση στους δρόμους.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο κυριαρχεί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι δύσκολη η κατάσταση στην έξοδο της Αττικής Οδού, ενώ υπάρχουν προβλήματα από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και τον 'Aγιο Ιωάννη Ρέντη. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από το Ρούφ μέχρι και την έξοδο για Νέα Φιλαδέλφεια

Στα κόκκινα και η Αττική Οδός

Μποτιλιάρισμα σήμερα το πρωί και στην Αττική Οδό, παρατηρούνται προβλήματα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Ζεφύρι μέχρι και το δαχτυλίδι της Κηφισίας, ενώ στο άλλο από το ύψος του Γέρακα μέχρι και το Μαρούσι.

Μποτιλιάρισμα και στο κέντρο

Διαδρομή με αρκετή κίνηση θα κάνουν οι οδηγοί και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι και τον Σκαραμαγκά, ενώ οι οδηγοί που θέλουν να μπουν στο κέντρο, θα περάσουν την ίδια κατάσταση, αφού και το ένα ρεύμα της Πειραιώς, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρούνται έντονα προβλήματα.

Σταματημένα αυτοκίνητα και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων

Τέλος προβλήματα και στην Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και το κέντρο, όπως και στην Λεωφόρο Μεσογείων μέχρι το Χαλάνδρι.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
LINGLONG DIAGONISMOS