ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το μοντέλο θα λάβει νέο μοτέρ αυτό το καλοκαίρι.

Mε νέο diesel μοτέρ η Mercedes All-Terrain Εstate

2.743 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2018)

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες μέρες που θέλει την Mercedes All Terrain Estate να λαμβάνει μια νέα ακόμα πιο ισχυρή έκδοση diesel στην γκάμα της. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Μπορεί η Mercedes-Benz E-Class All-Terrain να γιορτάζει τον δεύτερο έτος που βρίσκεται στην αγορά τον Σεπτέμβριο, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν ήταν διαθέσιμη με κάποια πανίσχυρη έκδοση πετρελαίου.

Αυτό αναμένεται όμως να αλλάξει, καθώς σύμφωνα με τo MercedesBenzPassionBlog, το μοντέλο θα λάβει νέο μοτέρ αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον 6κύλινδρο twin-turbo των 2,9 λίτρων που ήδη εξοπλίζει την Ε400d, την S400d και την 400d έκδοση της νέας CLS και έχει απόδοση 340 άλογα και ροπή 700 Νm σε όλα τα παραπάνω μοντέλα. Το κιβώτιο με το οποίο θα συνεργάζεται θα είναι το ίδιο 9τάχυτο αυτόματο που χρησιμοποιείται ήδη στην E-Class All-Terrain.
 
Το μοντέλο αυτό έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με την E-Class estate, κατά 29 χλστ., από τα οποία τα 14 χλστ. έρχονται από τους μεγαλύτερους σε διαστάσεις τροχούς. Επιπλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού η Air Body Control ανάρτηση δίνει «αέρα» 35 χλστ. από το έδαφος, σε ταχύτητες έως και 35 χλμ./ώρα, ενώ η της νέας E-Class All-Terrain κυμαίνεται από τα 121 χλστ. έως και τα 156 χλστ., ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Hyundai
OPEL