Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Mercedes EQA & EQB: Φουτουριστική σχεδίαση & αυτονομία έως 560 χλμ.

 Σχολιάστε 
1.208 Επισκέψεις στο άρθρο
Mercedes EQA & EQB: Φουτουριστική σχεδίαση & αυτονομία έως 560 χλμ.
5 Φωτογραφίες »

- Έχουν μεγαλύτερη αυτονομία, έως και 560 χιλιόμετρα
- Φουτουριστική σχεδίαση, με μάσκα που νομίζεις ότι φωτίζει το βράδυ
- Από 42.950 ευρώ & σε 4 εκδόσεις η Mercedes EQA
- Βγαίνει και σε 7-θέσια διάταξη η περισσότερο ευρύχωρη EQB

Έχουν μεγαλύτερη αυτονομία, έως και 560 χιλιόμετρα

Φρέσκια και περισσότερο εντυπωσιακή σχεδίαση, μα και αναβαθμισμένες τεχνικές προδιαγραφές έχουν οι ανανεωμένες Mercedes EQA και EQB. Τα δύο luxury οικογενειακά SUV έχουν μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία από ό,τι στο παρελθόν, χάρη σε μία σειρά από τεχνολογικές βελτιώσεις αεροδυναμικής φύσεως. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τη νέα ακμή πρόσπτωσης αέρα για τον πίσω θόλο τροχού και την τύπου αεροτομή ράβδωση στα πίσω φώτα. Σημαντικό ρόλο στην μεγαλύτερη αποδοτικότητα παίζουν και τα στάνταρ θερινά λάστιχα 235/55 R18, τα οποία διακρίνονται από βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης.
 
Σε αριθμούς, η μέγιστη δυνατή αυτονομία της Mercedes EQA αγγίζει τα 560 χιλιόμετρα, ενώ στην περίπτωση της EQB έχουμε ηλεκτρική εμβέλεια έως 536 χιλιόμετρα

Φουτουριστική σχεδίαση, με μάσκα που νομίζεις ότι φωτίζει το βράδυ

Όπως είπαμε, τα δύο μοντέλα φέρουν σχεδιαστική ανανέωση που έχει έντονο φουτουριστικό προσανατολισμό. Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η νέα επιφάνεια Black Panel με μοτίβο αστεριών στο εμπρός μέρος. Ειδικότερα, η μαύρη γρίλια της μάσκας κοσμείται πλέον από ένα μοτίβο φωτιζόμενων αστεριών, καθώς και από μια λεπτή LED μπάρα στο άνω άκρο που ενώνει τα δύο φανάρια, συνδυασμός που εξασφαλίζει μία ξεχωριστή νυχτερινή σχεδίαση.


Στην luxury καμπίνα των ανανεωμένων Mercedes EQA και EQB, η οθόνη infotainment των 10,25 ιντσών περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό.
5 Φωτογραφίες »

Στην luxury καμπίνα των ανανεωμένων Mercedes EQA και EQB, η οθόνη infotainment των 10,25 ιντσών περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό.

Από 42.950 ευρώ & σε 4 εκδόσεις η Mercedes EQA

Η ανανεωμένη Mercedes EQA είναι διαθέσιμη σε 4 εκδόσεις, αναλόγως μπαταρίας, ιπποδύναμης και κίνησης (π.χ. εκδόσεις 4MATIC). Στην βάση της γκάμας, η έκδοση EQA 250+ Business Edition των 190 ίππων (μπαταρία 73,9 kWh) κοστίζει 42.950 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ».

Βγαίνει και σε 7-θέσια διάταξη η περισσότερο ευρύχωρη EQB

Με το ίδιο πρόγραμμα χρηματοδότησης, η Mercedes EQB ξεκινά από τα 49.250 ευρώ, στο ίδιο ηλεκτρικό σύνολο (EQB 250+). Θυμίζουμε πως η EQB προσφέρεται και σε 7-θέσια διάταξη, με μία προαιρετική 3η σειρά καθισμάτων για άτομα ύψους έως 1,65 μέτρων ή για παιδικά καθίσματα. Σε προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται και συρόμενα πίσω καθίσματα (κατά 140 χλστ.), μέσω των οποίων ο χώρων αποσκευών μεγαλώνει έως και 190 λίτρα.

Ford
Hyundai