Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα σε Αττική και Εθνική οδό - Live η κίνηση στους δρόμους

 Σχολιάστε 
1.248 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2024)
Μποτιλιάρισμα σε Αττική και Εθνική οδό - Live η κίνηση στους δρόμους

- Μεγάλα προβλήματα στην Εθνική Οδό
- Κόκκινη και η Αττική Οδός
- Έντονες καθυστερήσεις στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων
- «Πηγμένοι» οι δρόμοι και στο κέντρο

Μεγάλα προβλήματα στην Εθνική Οδό

Με μεγάλα προβλήματα θα ξεκινήσει η μέρα των οδηγών σήμερα, αφού η κίνηση στους οδικούς άξονες της Αττικής έχει ήδη αυξηθεί.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο κυριαρχεί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι δύσκολη η κατάσταση στην έξοδο της Αττικής Οδού, ενώ υπάρχουν προβλήματα από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και το Φάληρο. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από το Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο της Αττικής Οδού.
 

Κόκκινη και η Αττική Οδός

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα το πρωί και στην Αττική Οδό, παρατηρούνται προβλήματα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το δαχτυλίδι της Κηφισίας μέχρι και την Παλλήνη, ενώ στο άλλο από το ύψος του Μαρουσίου μέχρι και τα 'Aνω Λιόσια.
 

Έντονες καθυστερήσεις στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων

Μεγάλο μποτιλιάρισμα και στην Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και το κέντρο, όπως και στην Λεωφόρο Μεσογείων μέχρι το Χαλάνδρι.
 

«Πηγμένοι» οι δρόμοι και στο κέντρο

Τέλος, διαδρομή με αρκετή κίνηση θα κάνουν οι οδηγοί και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι και τον Ασπρόπυργο, ενώ οι οδηγοί που θέλουν να μπουν στο κέντρο, θα περάσουν την ίδια κατάσταση, αφού και το ένα ρεύμα της Πειραιώς, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρούνται έντονα προβλήματα.
 

Mercedes
Ford