ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται να γίνει στις 6 Ιανουαρίου, αλλά τίποτε περαιτέρω δεν έχει ανακοινωθεί.

Η παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται να γίνει στις 6 Ιανουαρίου, αλλά τίποτε περαιτέρω δεν έχει ανακοινωθεί.

Νέο concept από την Audi

1.753 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2015)

Η Audi ανακοίνωσε πως στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) στο Las Vegas, θα παρουσιάσει ένα νέο και μυστήριο πρωτότυπο μοντέλο.

Η παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται να γίνει στις 6 Ιανουαρίου, αλλά τίποτε περαιτέρω δεν έχει ανακοινωθεί. Βέβαια το συγκεκριμένο show έχει ως πρωταρχικό πυλώνα του την τεχνολογία, οπότε είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο πρωτότυπο να είναι ένα υψηλής τεχνολογίας, το οποίο θα φέρει και αυτόνομο σύστημα οδήγησης. 
Πέρα όμως από την παρουσίαση του νέου μοντέλου, ο πρόεδρος της Audi Αμερικής, Scott Keogh, θα παρουσιάσει όλες τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις τάσεις της φίρμας στους τομείς, της ηλεκτροκίνησης και της αυτόνομης οδήγησης, με την Audi να επιδεικνύει όλες της τις τεχνολογίες.Όσο εντύπωση και να σας κάνει το γεγονός πως σε έκθεση ηλεκτρονικών θα γίνει παρουσίαση ενός πρωτότυπου μοντέλου, να σας πούμε πως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός. Μαζί με την Audi, η Faraday Future, αλλά και η GM θα παρουσιάσουν τα νέα τους concept. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
ΜΟΤΟ