Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ντεμπούτο με 197 άλογα για το νέο MG ZS Max Hybrid+

 Σχολιάστε 
8.098 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2024)
Ντεμπούτο με 197 άλογα για το νέο MG ZS Max Hybrid+
9 Φωτογραφίες »

- Πρεμιέρα για τη νέα γενιά του MG ZS.
- Με δύο οθόνες στην καμπίνα και στάνταρ τη σουίτα συστημάτων MG Pilot.
- Υβριδικό με 197 άλογα.
- Από τον Οκτώβριο στην Ελλάδα, σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού.

Πρεμιέρα για τη νέα γενιά του ZS

Στην αποκάλυψη του νέου ZS προχώρησε η MG, συστήνοντας στο κοινό τη νέα γενιά του οικογενειακού της SUV. Το νέο μοντέλο έφτασε με φρέσκια σχεδίαση, περισσότερες τεχνολογίες και υβριδικό σύστημα κίνησης 197 ίππων, στην έκδοση Max Hybrid+, στην οποία και παρουσιάστηκε!

4,43 μέτρα μήκος και 2,61 μέτρα το μεταξόνιο

Ξεκινώντας αμέσως από το εξωτερικό μέρος και τις διαστάσεις του νέου MG ZS, το μικρομεσαίο SUV διαθέτει αμάξωμα 4,43 μέτρα μήκος, 1,82 μέτρα πλάτος και μεταξόνιο 2,61 μέτρων. Αναφορικά με τη σχεδίαση, υιοθετεί την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της MG. Στο μπροστινό μέρος, η μεγάλη μάσκα πλαισιώνεται από επιθετικά φωτιστικά σώματα LED, ενώ πιο πίσω βλέπουμε αρκετά μυώδη χαρακτηριστικά. Πίσω, υπάρχουν ομοιότητες με το MG3, τα φώτα είναι καινούρια, ενώ χαμηλά βλέπουμε δύο απολήξεις εξάτμισης, αν και δεν είναι σαφές αν αυτές είναι λειτουργικές. 

Με δύο οθόνες στην καμπίνα και στάνταρ τη σουίτα συστημάτων MG Pilot

Στην καμπίνα, παρατηρούμε πως το νέο MG ZS Max Hybrid+ εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με δύο οθόνες. Πρόκειται για μία οθόνη αφής 12,3 ιντσών η οποία φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και είναι εγκατεστημένη στο κέντρο του ταμπλό, ενώ δίπλα της υπάρχει μία δεύτερη 7 ιντσών ως ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Από κει και πέρα είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η σουίτα MG Pilot, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά τεχνολογιών ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του ολοκαίνουργιου μοντέλου. Αυτή σύμφωνα με τη μάρκα περιλαμβάνει, προσαρμοζόμενο cruise control, ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα, προειδοποίηση για εμπόδια κατά την οπισθοπορεία και για την ύπαρξη εμποδίου στα σημεία που δεν καλύπτουν οι εξωτερικοί καθρέπτες, προειδοποίηση σύγκρουσης και υποβοήθηση κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Υβριδικό με 197 άλογα

Το νέο MG ZS Max Hybrid+, όπως υποδηλώνει και το όνομά του εξοπλίζεται από υβριδικό σύστημα κίνησης. Συνδυάζει, μπαταρία υψηλής τάσης 1,83 kWh, έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων (102 ίππων) και ηλεκτροκινητήρα (136 ίππων/250 Nm ροπής) και συνολικά αποδίδει ισχύ 197 ίππων. Η κινεζική φίρμα υπόσχεται πως το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 8,7 δευτερόλεπτα και πως η μικτή κατανάλωση καυσίμου ορίζεται στα 5,1 λτρ./100 χλμ. Σε ότι αφορά τις εκπομπές ρύπων (CO2) αυτές ανέρχονται σε 113 γρμ./χλμ..

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Autotriti.gr