Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Norris ολοκλήρωσε γύρο στο Silverstone με McLaren P1 από Lego

1.275 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2024)
O Norris ολοκλήρωσε γύρο στο Silverstone με McLaren P1 από Lego
2 Φωτογραφίες »

- Ο Norris ολοκλήρωσε γύρο στον Silverstone οδηγώντας αυτοκίνητο φτιαγμένο από Lego
- Κινεί τους τροχούς χάρη στα 768 «μοτεράκια» της Lego ενωμένα σε 8 μεγαλύτερα μοτέρ
- Με βάρος 1224 κιλά, κατάφερε να κάνει γύρω χωρίς να διαλυθεί

Ο Norris ολοκλήρωσε γύρο στον Silverstone οδηγώντας αυτοκίνητο φτιαγμένο από Lego

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε McLaren φτιαγμένη από Lego σε κανονικές διαστάσεις, αλλά σίγουρα είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να δουλεύει και να κάνει γύρο σε πίστα. Και τι γύρο μάλιστα, αφού ο οδηγός δεν ήταν τυχαίος, με τον Lando Norris να παίρνει το ρίσκο και να παίρνει το τιμόνι.

Κινεί τους τροχούς χάρη στα 768 «μοτεράκια» της Lego ενωμένα σε 8 μεγαλύτερα μοτέρ

Το αυτοκίνητο αποτελείται από 340.000 κομματάκια Lego, με 393 σχήματα εκ των οποίων τα 11 ήταν νέα, εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα για αυτή. Το εξωτερικό της είναι φτιαγμένο από εύκαμπτα κομμάτια για να της δώσει το καμπυλωτό σχεδιασμό της πραγματικής P1, ενώ κινεί τους τροχούς της χάρη σε 768 «μοτεράκια» της Lego ενωμένα σε 8 μεγαλύτερα μοτέρ. Αυτά,  παίρνουν ενέργεια από μπαταρίες Technic, αλλά και μια μεγάλη μπαταρία αυτοκινήτου.

Με βάρος 1224 κιλά, κατάφερε να κάνει γύρω χωρίς να διαλυθεί

Σε βίντεο που ανέβασε η Lego, η P1 φαίνεται να κάνει ένα καλό σχετικά γύρω, δεδομένου ότι το αυτοκίνητο αποτελεί 1224 κιλά, κομματιών Lego. Σύμφωνα μάλιστα με τον Norris, το αυτοκίνητο οδηγεί πολύ καλά, ενώ σε μια στροφή κατάφερε να ανέβει και στο curb.Η Lego δεν έκανε γνωστό τον χρόνο γύρου, όχι ότι έχει καμία σημασία βέβαια, αφού μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει γύρω του Silverstone χωρίς να διαλυθεί αποτελεί ένα πολύ εντυπωσιακό κατόρθωμα.
 

KIA
Autotriti.gr