ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Livadi Suites & Audi Q3:Ο μεγάλος νικητής
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Livadi Suites & Audi Q3:Ο μεγάλος νικητής

5.455 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2015)

Ο μεγάλος διαγωνισμός μας έφτασε στο τέλος του και πλέον έχουμε το όνομα του τυχερού που θα απολαύσει ένα ονειρεμένο weekend στο Livadi suites στην Αράχωβα, παρέα με ένα Audi Q3 4x4 με γεμάτο ρεζερβουάρ.

Με μεγάλη επιτυχία (ξεπέρασαν τις 4.000 οι συμμετοχές) διεξήχθη ο μεγάλος διαγωνισμός του AutoΤρίτη που προσέφερε ως έπαθλο για τον τυχερό νικητή, ένα ονειρεμένο weekend σε σουίτα για 2 άτομα, στο Livadi suites στην Αράχωβα, παρέα με ένα τετρακίνητο (το Audi Q3 4x4) και γεμάτο ρεζερβουάρ.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή, καθώς και για τα εκατοντάδες σχόλια σας, τα οποία θα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας, στα πλαίσια της διαρκούς ανανέωσης του αγαπημένου σας περιοδικού, AutoΤρίτηΗ αγωνία για τον μεγάλο νικητή έλαβε τέλος και τυχερός αναδείχτηκε ο κύριος Παπαναστασόπουλος Θεοφάνης, ο οποίος έχει ενημερωθεί με σχετικό e-mail και μας έχει ήδη απαντήσει, λέγοντας:
«Αγαπητό Auto τρίτη, σας ευχαριστώ θερμά για το δώρο σας. Συγχαρητήρια για το περιοδικό σας που τόσα χρόνια μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες και να συνεχίσει έτσι δυναμικά».
Μείνετε συντονισμένοι στο AutoΤρίτη, με τον  νέο σούπερ διαγωνισμό της εβδομάδας! Θα περιλαμβάνει weekend και καλή… παρέα από ένα μοναδικό αυτοκίνητο που το όνομα του παραπέμπει στο -άγριο- ζωικό βασίλειο! Σας αφήνουμε να το σκεφτείτε και στη συνέχεια να το διεκδικήσετε!

O μεγάλος νικητής, Παπαναστασόπουλος Θεοφάνης

O μεγάλος νικητής, Παπαναστασόπουλος Θεοφάνης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Leasing