Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το L200 μας εξέπληξε με την άνεση, την ποιότητα κύλισης, τη σβελτάδα και την ευχρηστία του στην άσφαλτο, ενώ εκτός δρόμου πραγματικά ήταν ασταμάτητο ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις.

Το νέο L200 είναι 10 χλστ. μακρύτερο από το προηγούμενο, ωστόσο το πλάτος και το ύψος του αμαξώματος, καθώς και το μεταξόνιο, διατηρούνται ως είχαν. Το ίδιο ισχύει και για τις διαστάσεις του ήδη μεγάλου χώρου φόρτωσης.

Πραγματικό εργαλείο δουλειάς για τον επαγγελματία, αλλά και ικανό επιβατικό.

Οδηγούμε: Νέο Mitsubishi L200

23.013 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2019)

Εκατοντάδες χιλιόμετρα σε άσφαλτο και σκληρές χωμάτινες διαδρομές γύρω από τα Γεράνεια όρη και το Μαίναλο ήταν αρκετά για να αναδείξουν τα χαρίσματα της νέας, 6ης γενιάς του Mitsubishi L200.

Από το 1978 που πρωτοπαρουσιάστηκε, το Mitsubishi L200 έχει πλησιάσει τα 5 εκατ. πωλήσεις αποτελώντας όχι μόνο έναν από τους σημαντικότερους παίχτες στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών, αλλά και έναν από τους βασικούς πυλώνες πωλήσεων στη γκάμα της ιαπωνικής φίρμας. Σήμερα η νέα, 6η στη σειρά, γενιά του υπόσχεται βελτίωση σε κάθε επίπεδο με στόχο να αυξήσει περισσότερο το μερίδιό της στην αγορά και ειδικά στην Ελλάδα από την 4η θέση να σκαρφαλώσει στη 2η, πίσω από το best seller Toyota HiLux. Αισθητή είναι η σχεδιαστική διαφοροποίηση του νέου Mitsubishi L200, που ακολουθεί πλέον τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Shield». Το κάλυμμα του κινητήρα έχει τοποθετηθεί 40 χλστ. πιο ψηλά και η μάσκα έχει μικρότερο ύψος, τη στιγμή που εκτείνεται προς τα επίσης ανασχεδιασμένα φώτα. Νέος προφυλακτήρας  διασφαλίζει τη μεγάλη γωνία προσέγγισης και παράλληλα μειώνει τον αεροδυναμικό συντελεστή.  Σε αυτό συμβάλλουν τόσο οι νέοι καθρέπτες όσο και η σχεδίαση του πίσω τμήματος της καμπίνας σε όλες τις εκδόσεις (Club & Double Cab). Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι ο χώρος φόρτωσης, η πόρτα του και ο προφυλακτήρας, ενώ υπάρχουν φαρδύτερα σκαλοπάτια και νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δυναμικό ταυτόχρονα. 

Από 26.500 το Club Cub και από 28.700 το Double Cab
To νέο L200 προσφέρεται σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές και καλό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, το Club Cub είναι διαθέσιμο με 26.500 στην έκδοση Invite και με 29.700 ευρώ στην Intense Plus, η οποία προσφέρει μεταξύ άλλων στάνταρ την «καλή» τετρακίνηση Super Select II με κεντρικό Torsen διαφορικό, infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών, 7 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, Cruise control, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας. Το διπλικάμπινο L200 στην έκδοση Invite κοστίζει 28.700 ευρώ, στην Intense Plus 32.400 ευρώ και στην, πλήρη από ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, Instyle, 37.100 ευρώ (39.300 με αυτόματο κιβώτιο).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

fiat
OPEL