Στα πλαίσια της ανανέωσης οι μηχανικοί της Lexus επενέβησαν στην ανάρτηση βελτιώνοντας περαιτέρω το ήδη υψηλό επίπεδο ποιότητας κύλισης.

Κοινός τόπος για τα ανανεωμένα CT και NX είναι η προσθήκη πακέτου συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, του Lexus Safety System+.

Αναβαθμισμένα σε ποιότητα κύλισης και με Lexus Safety System+

20.530 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Με μικρές επεμβάσεις στην ανάρτηση, οι άνθρωποι της Lexus κατάφεραν να τονίσουν την ποιότητα κύλισης των δύο μοντέλων. Στην περίπτωση του NX300h ειδικά υπάρχει και αναβάθμιση στη λειτουργία της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης ανάρτηση (από 30 μοτίβα έφτασε στα 650) με αποτέλεσμα και καλύτερη απόσβεση και πιο «ζωντανά» οδικά χαρακτηριστικά. Κοινός τόπος για τα ανανεωμένα CT και NX είναι η προσθήκη πακέτου συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, του Lexus Safety System+. Αυτό μεταξύ άλλων περιλαμβάνει συστήματα για αποφυγή ενδεχόμενης σύγκρουσης ή ακούσιας αλλαγής πορείας, για διατήρηση σταθερής απόστασης από άλλα οχήματα, για ανάγνωση της σήμανσης του δρόμου αλλά και για αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας φώτων. Διαβάστε περισσότερα στο Auto Τρίτη Premium, που θα κυκλοφορήσεις στις 21/11.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TI LINGLONG AGORAZO
skoda